Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Rizika, susijusi su krūtų didinimo chirurgija: pirmiausia saugumas!

Daugelis moterų nori padidinti savo krūtis. Atsakymą galima rasti įdėjus silikoninį gelį arba didinant krūtų implantus – krūtų operacija. Visi žino, kokias nesaugias pasekmes gali turėti anestezija. Be to, daugelis moterų gali kentėti nuo stipraus skausmo ir jiems reikia ilgo atsigavimo laikotarpio, o tai reiškia, kad jos nebus visiškai įtrauktos į savo darbą ir šeimos gyvenimą.

Skausmui malšinti pacientės turi gerti tabletes, nes po chirurginės procedūros krūtys labai skauda ir jautrios. Tai reiškia, kad visas krūtų didinimo procesas chirurginiu būdu yra neįtikėtinai brangus ir rizikingas. Tokios galimybės kaip injekcijos, geliai, vaistai ir kremai gali būti gaminami negalvojant apie cheminių medžiagų ir hormonų vartojimo pasekmes. Stenkitės vengti šių nenatūralių sprendimų.

Kas tiksliai yra krūtų didinimo operacija ir kaip išvengti su tuo susijusios rizikos?

Prieš krūtų didinimo operaciją

Jei ketinate atlikti krūtų operaciją, turite su chirurgu aptarti krūtų didinimo detales. Užduokite klausimų apie procedūrą, kad išsiaiškintumėte visus momentus, kuriuos norite sužinoti. Vienas iš svarbiausių dalykų, susijusių su tokio tipo krūtų operacija, yra jūsų implanto dydis. Pabandykite kuo tiksliau apibūdinti norimą pasiekti rezultatą.

Galite patarti savo chirurgui, koks dydis jums labiausiai tiktų, arba galite pasakyti savo chirurgui, koks dydis, jūsų nuomone, yra geriausias pasirinkimas. Vienas iš būdų pasirinkti implanto dydį – užpildyti plastikinius maišelius vandens, kurį iš anksto išmatavote, ir įsidėti šiuos maišelius į pageidaujamo dydžio liemenėlę. Taigi jūsų chirurgas pamatys, kokio dydžio norite turėti. Be to, turėtumėte pasikalbėti ir apie savo silikoninio implanto formą, priklausomai nuo to, ar norite turėti apvalią, ar kontūruotą krūtinę.

Be to, turėtumėte nuspręsti dėl savo krūtų implantų paviršiaus. Paviršius gali būti lygus arba tekstūruotas (šiurkštus). Yra žinoma, kad lygaus paviršiaus implantai yra mažesnio laipsnio išsipūtimo, raukšlėjimosi ar raibuliavimo, tačiau šiems implantams reikia didesnės kišenės. Be to, pranešama, kad tokio tipo krūtų implantai turi daugiau galimybių sukietėti. Šiurkštaus arba tekstūruoto paviršiaus implantai paprastai nėra linkę tapti tvirti ir kieti, tačiau jie labiau linkę plyšti ir raibuliuoti nei lygūs. Ir atminkite, kad turėtumėte ieškoti kitų krūtų didinimo būdų, pvz., žolelių krūtų piliulių.

Krūtų implantai

Ką dar reikia žinoti apie krūtų didinimo operaciją? Silikono implantai naudojami šiuolaikinėse krūtų didinimo operacijose, siekiant padidinti moters krūtis. Implantas susideda iš silikoninio apvalkalo su fiziologiniu tirpalu viduje ir pagerina krūtų išvaizdą: galima keisti dydį, formą, pilnumą, iškirptę. Tik 2019 m. JAV įsikūrė daugiau nei 500 000 krūtų chirurgijos centrų. Šiandien krūtų didinimas yra įprasta medicinos paslauga, kuri priartina moteris prie visuotinai pripažinto estetinio idealo, nors visai neseniai tai buvo laikoma pasipuikavimo veiksmas.

Vieta po krūtinės raumeniu laikoma geriausia vieta implantui įstatyti. Implanto įdėjimas šioje vietoje padeda išvengti sukietėjimo ir deformacijos, nors tai yra rimtesnė chirurginė procedūra. Paprasčiausias būdas įdėti implantą yra įdėti jį po krūties audiniu. Tačiau šiuo atveju būkite pasirengę, kad padidės sukietėjimo ir deformacijos rizika. Jūsų chirurgas jums paaiškins visus galimus implantavimo variantus, suteiks visą turimą ir naudingą informaciją. Tai padės išsirinkti efektyviausią variantą.

Krūtų didinimo operacija numetus svorio

Natūralu, kad senstant moters krūtis praranda formą, tampa beformesnė, nes stangrų audinį pakeičia minkštesnis riebalinis audinys. Kai žmogus numeta daug svorio, vyksta panašūs procesai. Tai gali atsitikti tiek moterims, tiek vyrams.

Nors oda labai kenčia nuo svorio metimo, ji nėra vienintelė pažeidžiama krūties dalis. Deja, krūties audinys „ištuštėja“ ir atsipalaiduoja, nepaisant to, kad prieš metant svorį jis buvo pilnas ir elastingas. Krūtys gali būti atkurtos krūtų implanto pagalba, nes krūtų didinimas krūtims daro gerą.

Atliekant krūtų didinimo operaciją numetus svorio, dažniausiai atliekami keli nedideli chirurginiai pjūviai ties krūties pagrindo raukšle, aplink areolę arba pažastyje. Chirurgai gali dėti implantus po krūties audiniu arba po krūtinės raumeniu (krūties raumeniu). Daug svorio metančių pacientų nusprendžia implantus dėti po krūtine, nes tai garantuoja natūralesnę krūtų formą po jų „išpūsta“ oda.

Operacija atliekama naudojant bendrą anesteziją. Krūtų didinimas yra ambulatorinė procedūra. Operacija trunka vieną ar dvi valandas. Pooperacinis skausmas sumažinamas vartojant geriamuosius vaistus. Daugelis pacientų grįžta į darbą maždaug po savaitės. Rezultatus galima pagerinti naudojant krūties dydžio tabletes.

Krūtų didinimo chirurgijos rizika

Priežastis, kodėl krūtų implantai verčia susiraukti moralinę policiją ir medicinos specialistus, yra pavojus sveikatai. Naujausi ginčai dėl implantų užpildymo silikono geliu privertė daugelį gydytojų naudoti implantus, užpildytus fiziologiniu tirpalu.

Taigi atminkite, kad norint gauti veiksmingą ir saugią krūtų didinimo ir gerinimo parinktį, kuri padės žymiai sumažinti svorį, geriausia apsilankyti krūties sveikatos forumai. Čia daugelis moterų gali pasiūlyti jums veiksmingą būdą susigrąžinti jau buvusią krūtų išvaizdą ir dydį.

Svorio metimo forumuose yra specialios aktualios šakos. Čia galite rasti rekomendacijų, kaip vartoti krūtis didinančias tabletes. Kai kurios moterys išbandė krūtų pakėlimo gelį ir dalijasi patirtimi su kitomis. Naudodami tinkamas priemones galėsite grąžinti krūties stangrumą. Jie atrodys pilni ir jaunesni. Tokį rezultatą galima pasiekti net be krūtų implantų ir su tuo susijusios rizikos. Vadinasi, nepatirsite šalutinio poveikio.

Krūtų didinimo implantai: rizika ir šalutinis poveikis

Kartais krūtų implantai gali sulūžti arba nutekėti. 3 % nuteka per trejus metus, dėl ko implantas iškrenta. Druskos užpildas yra sūrus vanduo ir bus absorbuojamas organizme be neigiamo poveikio. Taip pat gali nutekėti senesni implantai su silikoniniu geliu.

Jei taip atsitiks, gali įvykti vienas iš dviejų dalykų. Jei nutrūksta implanto apvalkalas, kuriame yra kontraktūrinis randas, gali atrodyti, kad nieko neatsitiko. Be to, jei apvalkalas lūžta ir nėra kontraktūrinio rando, nutekėjimas į aplinkinius audinius sukelia pojūtį, kad implantas ištuštėja. Nutekėjęs gelis gali susikaupti krūtyje ir aplink ją gali susidaryti naujas randas. Kitais atvejais gelis gali migruoti per limfinę sistemą į kitą kūno vietą.

Dėl pertraukų gali tekti atlikti antrą operaciją ir pakeisti nesandarią implantą. Jei gelis migravo, gali būti neįmanoma pašalinti viso silikono gelio. Kai kurie sako, kad šis silikono gelis yra susijęs su jungiamojo audinio sutrikimų atsiradimu.

Vienas jų peržiūrėtas tyrimas parodė, kad 63,6 % krūtų implantų, naudotų nuo vienerių iki 25 metų, plyšo arba nesandariai.
Silikono geliu ir fiziologiniu tirpalu užpildytų implantų atveju kai kurios plyšimo ar išsipūtimo priežastys apima: chirurginių instrumentų pažeidimą operacijos metu, implanto perpildymą arba nepakankamą pripildymą fiziologiniu tirpalu (tik fiziologiniu tirpalu užpildytiems krūtų implantams), kapsulės kontraktūrą, uždarą kapsulotomiją, įtempius, tokius kaip trauma ar intensyvi fizinė manipuliacija, per didelis suspaudimas atliekant mamografinį vaizdą. , įdėjimas per bambos pjūvį, krūties vietos pažeidimas, normalus implanto senėjimas, nežinomos/nepaaiškinamos priežastys.

Kodėl kenčia nuo šių siaubingų padarinių? Krūtų tabletės yra saugios, natūralios, veiksmingos ir tikrai veikia! Tai revoliucinis lūžis natūralaus krūtų didinimo srityje. Gaukite didesnes krūtis, kurių norite natūraliu būdu, naudodami naujas krūties tabletes! Krūtų tabletės veikia tik 30 dienų ir nesukelia jokio žalingo šalutinio poveikio. Pažadinkite savo krūtinės liniją natūraliu augimo procesu! Krūtų tabletėse yra žolelių, kurios natūraliai veikia tikram augimui, saugiam ir nechirurginiam būdui.

Galbūt jūs tiesiog šiek tiek dvejojate. Tai suprantama. Kartais nauji laimėjimai, tokie kaip krūtų tabletės, iš pradžių gali atrodyti šiek tiek per geri, kad būtų tiesa. Štai kodėl turėtumėte ieškoti garantijos ir vartotojo patirties.

Krūtų implantai ir maitinimas krūtimi

Daugelis moterų klausia, ar gali maitinti krūtimi po krūtų padidėjimo. Atsakymas yra tvirtas „taip“. Didžiajai daugumai moterų, kurioms buvo krūties didinimo programa, maitinimas krūtimi su implantais nėra sunkesnis nei be jo. Tiesą sakant, kai kurios moterys, maitinusios krūtimi su implantais ir be jų, teigia, kad žindyti po krūtų padidėjimo yra lengviau!

Žindymas kelia vis didesnį susirūpinimą pacientams, kuriems buvo padidėjusi krūtis. Ankstesniais metais implantus gavusios moterys buvo ištekėjusios ir jau buvo baigusios gimdyti. Tačiau operuojama vis daugiau vienišų moterų ir moterų, kurios nebaigė ar net nepradėjo gimdyti.

1992 m. žiniasklaidą pasiekė pirmasis pranešimas apie silikoninę ligą. Tuo metu buvo baiminamasi, kad žindymas silikoniniais implantais sukels pavojų vaikui. Buvo atlikti tyrimai, įrodantys, kad taip nėra. Pagrindinė priežastis yra ta, kad silikono molekulė yra per didelė, kad patektų į pieno latakus.

Vėliau „Silikonas“ buvo pašalintas iš bendro naudojimo, o „Saline“ implantai buvo vieninteliai prieinami prietaisai rinkoje. Net jei fiziologinis tirpalas išplaunamas į pieną, tai yra inertiška medžiaga, neturinti kenksmingo poveikio motinai ar kūdikiui.

Kai kurie rūpesčiai keliami dėl implanto įdėjimo ir pjūvio vietos. Teigiama, kad optimaliau implantus dėti po raumeniu ir vengti periaerolarinio pjūvio. Priežastys paprastos, vadovaujantis šiomis gairėmis, pieno latakai, esantys tiesiai po oda ir audinyje virš krūties raumenų, yra mažiau trukdomi. Tačiau, kaip ir viskas moksle, tai nėra garantuota. Yra daug moterų, kurioms buvo įdėtas implantas ir pjūvis neoptimaliose vietose ir kurios vis dar sėkmingai maitina krūtimi.

Labai svarbu konsultacijos metu aptarti savo kūdikio maitinimo krūtimi planus. Jūsų chirurgas galės dirbti su jumis, siekdamas geriausių įmanomų rezultatų, net jei artimiausiu metu neplanuojate turėti vaikų.

Jei norite visiškai pašalinti riziką, peržiūrėkite natūralius krūtų augimo sprendimus. Natūralios krūtų didinimo žolės reiškia padidėjimą, kuriuo galite didžiuotis, natūraliai. Jokių operacijų, skausmingų šalutinių poveikių, implantų, maitinimo krūtimi rizikos. Tiesiog krūtų padidėjimas yra natūralus ir efektyvus.

Krūties implantų nutekėjimas

Visada kyla grėsmė, kad krūties implantai sulūžs arba nutekės. Joms užpildyti naudojamas sūrus vanduo, kuris gali būti saugus moters organizmui. Tačiau anksčiau populiarūs silikono geliu užpildyti implantai taip pat gali turėti skylių ir nesandarumo. Tai gali turėti du galimus rezultatus. Jei implanto apvalkalas turi kontraktūrinį randą, visiškai įmanoma nieko nepastebėti.

Ir tuo atveju, jei sulaužytas apvalkalas neturi kontraktūrinio rando, moteris nutekės į aplinkos audinius ir jaus, kad implantas nusileis. Nutekėjęs gelis gali susikaupti krūtyje ir aplinkui susidaryti naujas randas. Priešingu atveju gelis limfine sistema gali patekti į kitas kūno dalis. Reikėtų dar vienos operacijos ir nutekėjusio implanto sutvarkymo. Jei gelis pradėjo migruoti, viso silikono gali būti neįmanoma išmesti. Kai kurių nuomonių nuomone, silikoninis gelis gali sukelti rimtų jungiamojo audinio problemų.

Krūtų augimui skirtos tabletės nėra tokios brangios kaip krūtų implantai, kurie taip pat yra nesaugūs. Krūtų tabletės gali būti įvairios, nes jos sustiprina natūralų krūtų padidėjimą, todėl jos padidėja 1 ar 2 puodeliais.

Silikono imuninio toksiškumo sindromas

Yra kelių formų cheminės medžiagos krūties implantuose, kurios gali sukelti problemų žmogaus organizme. Silicis (Si) yra pagrindinis elementas ir tikriausiai sukelia imuninės sistemos pokyčius. Silicio dioksidas arba SiO2 yra forma, kurią jis išgauna iš žemės. Silikoninis gelis yra sintetinė medžiaga, kurioje yra 38% silicio. Silicio dioksidas yra 45% silicio. Lėtas silikono gelio nutekėjimas („kraujavimas“) iš implantų per pusiau pralaidų membraninį apvalkalą, taip pat į kapsulę, kuri supa implantus, ir per ją. Ją surenka mūsų imuninės sistemos makrofagai (valytojos ląstelės) ir suskaidomos šiose ląstelėse, kurios keliauja po visą kūną. Gelis suyra šių ląstelių viduje, kurios keliauja po visą kūną. Gelis skyla į silicį ir silicį, dėl kurio sutrinka imuninė sistema. Taigi, yra gaminami antikūnai prieš silicį, taip pat prieš silicio ir baltymų kompleksą (organų sistemas), kad susirgtumėte autoimunine liga.

Žemiau pateikiamas cheminių medžiagų sąrašas, kurių, ekspertų nuomone, yra krūtų implantų apvalkalų vokuose ir gelyje.

Metilo etilketonas, cikloheksanas, izopropilo alkoholis, denatūruotas alkoholis, acetonas, uretanas, lako skiediklis, etilo acetatas, epoksidinė derva, epoksidinis kietiklis, aminas, spausdinimo rašalas, toluenas, freonas, silikonas, lofolis, (formaldehidas) valymo rūgštis, Eastman 910 klijai (cianoacyryiatai), talko milteliai, spalviniai pigmentai kaip atpalaiduojančios medžiagos Oakite (valymo tirpiklis), etileno oksidas (ETO), angliavandenis, ksilenas, heksanas, heksanonas 2, antioksidantas (guma), cinko oksidas, benzinas (gumos tirpiklis), fenolis benzenas – žinomas kancerogenas

Metileno chloridas/dichlormetanas. Tai organizme suyra, todėl kraujas negali pernešti deguonies. Jis metabolizuoja apsinuodijimą anglies monoksidu ir sukelia centrinės nervų sistemos depresiją.

Dabar galite padidinti krūtis natūraliai! Krūtų didinimo tabletės gali padaryti jus tvirtesnes, apvalesnes ir didesnes vos per 30 dienų.

Tai krūtų didinimas, kuris tikrai veikia! Natūralios krūtų didinimo žolės reiškia natūralų augimą. Tai reiškia, kad jums nereikia operacijos ir niekada nejausite skausmo.

Krūtų didinimo operacijos alternatyvos

Daugelis moterų nori turėti didesnes krūtis. Tačiau didžioji dalis šių moterų nepasižymės krūtų padidėjimu. Nepaisant didelio noro, jie nėra pasirengę susidurti su krūtų didinimo operacijos pavojumi – ir tai suprantama.

Tiesą pasakius, dauguma krūtų didinimo operacijų idealių rezultatų nepasiekia. Net tie, kurie nori padidinti krūtinę, kad galėtų turėti B ar C taurę, gali baigti nenormalius ar šiurkščius implantus. Atsižvelkite į tai, kad moterims, kurios turi implantus, yra didesnė rizika susirgti vėžiu 21 proc. Ar tada verta tai daryti? Protingesnės moterys norėtų likti prie A formos taurės, kuri neatitinka reikalavimų, tačiau nekelia pavojaus sveikatai ir gyvybei, kad tik atrodytų seksualiai.

Bet yra sprendimas! Galite atsisakyti operacijos, nes jai yra natūrali krūtų didinimo operacijos alternatyva, kuri yra visiškai saugi ir veikia dėl vaistažolių fitoestrogeno, esančio krūtų didinimo tabletėse. Kiekvienos moters organizme yra estrogenų. Tai natūralus hormonas, kurio brendimo laikotarpiu gaminamas didesnis kiekis, todėl pradeda augti krūtys. Kai estrogenų yra mažiau, pvz., menopauzės metu ir po jos, jis patenka į nukritusios krūtys, makšties sausumasir fibrocistiniai gabalėliai.

Krūtų didinimas žolelėmis, o ne krūtų chirurgija!

Jei jums labiau patinka žolelių krūtų didinimas, kruopščiai pasiruoškite namuose arba su savo gydytoju. Žolelių krūtų didinimas negali duoti greito rezultato, palyginti su implanto chirurgine procedūra. Bet jūs nejaučiate skausmo ir negaunate randų. Išsiaiškinkite savo natūralios krūtų didinimo priemonės sudedamųjų dalių sąrašą. Sužinokite visą informaciją apie tai, kaip saugios ir sėkmingos yra tabletės. Įsitikinkite, kad neturite alerginės reakcijos jokiai žolei, ir nustatykite, ar tabletės yra suderinama su vaistais, kuriuos vartojate šiandien. Suradę sau tinkamus preparatus, patikrinkite jį sukūrusią įmonę. Perskaitykite patarimus ir sužinokite, ar jums nėra kontraindikacijų. Kai kurių natūralių ingredientų negalima naudoti, kol laukiatės kūdikio.

Galbūt nustebsite, bet vitamino E taip pat galite gauti vartodami pilles nuo krūties. Vitaminas E padeda išvengti oksidacinio streso ir yra gyvybiškai svarbus drėkiklis. Kai jūsų krūtys padidės, jausitės nuostabiai jaunesni, mielesni ir labiau pasitikintys savimi.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žemas moterų libido: Moterų seksualinių sutrikimų supratimas ir įveikimas

Per daugelį metų vyrai gavo daug galimybių išspręsti intymumo problemas. Sumažėjęs lytinis potraukis gali būti problemos, su kuria jie gali susidurti, pavyzdys. Moterys dažnai kenčia nuo lygiai tų pačių problemų, tačiau šie atvejai nėra atvirai aptariami ir atrodo, kad jų nėra. Taip nėra. Jie egzistuoja, nepaisant to, kad apie juos nekalbama. Moterys taip pat linkusios susirgti seksualine disfunkcija, tai vadinama moterų seksualine disfunkcija . Buvo atlikta daugybė apklausų ir tyrimų, kurių dauguma priėjo prie išvados, kad moterų seksualinė disfunkcija, moterų libido problemos , o besitęsiantis nepasitenkinimas laipsniškai griauna visą seksualinį gyvenimą ir tai sukelia rimtų kliūčių vyro ir moters santykiams. Tai netgi gali sukelti santykių pabaigą. Taigi neigiamos pasekmės gali būti labai rimtos ir niokojančios. Išsiaiškinę moterų seksualinės disfunkcijos priežastis, jie visi sutiko, kad šis atvejis reikalauja neatidėliotino dėmesio ir turi būti vertinamas ypač atsargiai. Tiek daug

Išsamus krūtų didinimo vadovas: natūralūs vaistai ar chirurgija?

Krūtų didinimas Šimtai tūkstančių moterų visame pasaulyje nori turėti didesnes krūtis. Nepaisant to, dauguma šių moterų niekada nesiims jokios krūtų didinimo formos. Nors jos norėtų turėti didesnes krūtis, šios moterys nenori pakęsti krūtų didinimo operacijų pavojaus ar pažeminimo – ir kas galėtų jas kaltinti? Atvirai kalbant, dauguma krūtų didinimo operacijų duoda ne tokius tobulus rezultatus. Netgi moterys, kurios pasirenka kuklų B ar C puodelio patobulinimą, gali baigtis nenatūraliais ar nelygiais implantais. Jei manote, kad moterims, turinčioms implantus, vėžys padaugėja 21 proc., atrodo, kad operacija nėra verta. Dauguma protingų moterų mieliau gyvens su nuviliančia A taure, nei išleis tūkstančius dolerių keldamos pavojų savo sveikatai dėl didesnių krūtų. Geros naujienos yra tai, kad yra visiškai natūralių žolelių alternatyva. Tyrimai rodo, kad moterys, vartojančios krūtis didinančias tabletes , patiria daug teigiamų poveikių, kuriuos galėtų patirti antplūdžio estrogenų. Rezultat

Vyrų nevaisingumo supratimas: kaip skatinti vyrų reprodukcinę sveikatą?

Yra porų, kurios tiesiog negali pastoti po daugelio bandymų per vienerius metus. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Remiantis statistika, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų . Vyrui diagnozuojamas vyrų nevaisingumas , kai yra problemų dėl ejakuliacijos arba spermatozoidų skaičiaus. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali patirti: erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos, retrogradinės ejakuliacijos (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijų po operacijos ar spindulinės terapijos. Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spe