Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Išsamus krūtų didinimo vadovas: natūralūs vaistai ar chirurgija?

Krūtų didinimas

Šimtai tūkstančių moterų visame pasaulyje nori turėti didesnes krūtis. Nepaisant to, dauguma šių moterų niekada nesiims jokios krūtų didinimo formos. Nors jos norėtų turėti didesnes krūtis, šios moterys nenori pakęsti krūtų didinimo operacijų pavojaus ar pažeminimo – ir kas galėtų jas kaltinti?


Atvirai kalbant, dauguma krūtų didinimo operacijų duoda ne tokius tobulus rezultatus. Netgi moterys, kurios pasirenka kuklų B ar C puodelio patobulinimą, gali baigtis nenatūraliais ar nelygiais implantais. Jei manote, kad moterims, turinčioms implantus, vėžys padaugėja 21 proc., atrodo, kad operacija nėra verta. Dauguma protingų moterų mieliau gyvens su nuviliančia A taure, nei išleis tūkstančius dolerių keldamos pavojų savo sveikatai dėl didesnių krūtų.

Geros naujienos yra tai, kad yra visiškai natūralių žolelių alternatyva. Tyrimai rodo, kad moterys, vartojančios krūtis didinančias tabletes, patiria daug teigiamų poveikių, kuriuos galėtų patirti antplūdžio estrogenų. Rezultatas – didesnės, stangresnės, pilnesnės krūtys, taip pat sumažėja su PMS ir menopauze susiję simptomai. Kad krūtys būtų saugios, natūralios ir gražios, krūtų didinimo tabletės yra sprendimas.

Natūralus krūtų didinimas

Jei moterų būtų paklausta, kokia moters kūno dalis joms patinka mažiausiai, beveik kiekviena moteris paminėtų savo krūtis. Tvirtos, pilnos, didelės krūtys tarp moterų akivaizdžiai nėra dažnos. Daugelis moterų ieško padidinti krūtis ir dauguma galvoja apie didesnių krūtų operaciją.

Nors nė viena iš alternatyvių krūtų didinimo procedūrų nesuteiks moteriai Holivudo žvaigždės krūtų, naudojant tinkamus papildus krūtis galima padidinti iki dviejų puodelių, suteikti stangrumo ir matyti pastebimas atskirų krūtų formas.

Jei norite išbandyti natūralias krūtų didinimo tabletes, turėtumėte pažvelgti į atsiliepimus, apžvalgas ir tikriausiai internetinius forumus. Ar jie visi atrodo taip, lyg juos būtų sukūrę vienas žmogus? Arba jie atrodo tikri ir paskelbti tikrų klientų? Jei jie visi skaito apie tą patį, būkite įtarus.

Natūralus krūtų didinimas neturėtų būti laikomas greitu sprendimu. Kaip ir naudojant visus natūralius vaistažolių gydymo būdus, norint pasiekti norimų rezultatų, krūtų padidėjimas gali užtrukti savaites ir mėnesius. Tačiau turint kantrybės, naudojant aukštos kokybės augalinius krūtis didinančius produktus, padidės moters pasididžiavimas savimi ir, šiek tiek padidinus krūtis, jos įvaizdis taps daug geresnis.

Krūties savityra geresnei krūtų sveikatai

Sveiki pokyčiai per gyvenimą: kasmėnesinis krūties patikrinimas yra geriausias būdas susipažinti su cikliniais krūtų pokyčiais. Jūs pažinsite teritoriją geriau nei jūsų sveikatos priežiūros komanda ir lengvai pastebėsite pokyčius. Kasmetinis klinikinis tyrimas padeda dokumentuoti savo krūtų būklę, todėl reguliariai susitarkite dėl susitikimo! Nuo brendimo iki menopauzės jūsų krūtys patirs daug pokyčių, kuriems įtakos turi hormonai, dieta ir mankšta. Dauguma šių pokyčių yra natūralūs ir sveiki!

Paauglystės metai (brendimas): paauglystėje, prasidėjus mėnesiniam ciklui, jūsų kūnas pradeda bręsti, atsiranda kreivės ir galite pastebėti odos pokyčius (pvz., spuogus) ir net plaukus. gali pakeisti spalvą ar tekstūrą. Krūties audinys šiuo metu taip pat vystosi ir iš pradžių gali būti tankus ir tvirtas, ypač jei turite mažų krūtų. Šeimos panašumas: Šiame etape dar ne per anksti žinoti savo šeimos sveikatos istoriją, todėl paklauskite savo giminaičių (mamos, tetos, močiutės), ar jų krūtyse nėra fibrocistinių problemų ar įprastų cistų. Jei taip, tikėtina, kad jūs taip pat galite tai patirti. Nesijaudinkite - cistos yra gerybinės, bet jūs norite žinoti, kur jos yra, o jei jos atsiranda ir praeina, tai jas galima atskirti nuo kitų jūsų krūtų požymių.

Daugiau kreivių ir vaikų (vaiko gimdymo metai): kai jūsų kūnas bus paruoštas motinystei, jei pastojote ir pagimdėte vaikus, taip pat jei žindote vaikus, tai sukels daugiau pokyčių jūsų krūtyse, nes kaip ir likusioje kūno dalyje. Nėštumo metu krūtys gali tapti didesnės ir jautresnės, todėl gali prireikti daugiau paramos. Šiuo metu nepamirškite savo GSE, susipažinkite su pokyčiais. Atminkite, kad nėštumas ir žindymas padės sumažinti krūties vėžio riziką.

Brendimas (menopauzė): menopauzė taip pat keičia krūtis, nes sumažėja estrogenų ir progesterono lygis, krūties audinys gali tapti ne toks tvirtas ir gali būti kitaip nei paauglystės ir vaisingo amžiaus laikotarpiu. Šiais metais taip pat atlikite savo krūtų egzaminus, kad įprasti pokyčiai būtų žinomi. Mažiau tankus krūties audinys turės daugiau gabalėlių ir iškilimų, tačiau atminkite, kad 90% krūties gabalėlių yra gerybiniai.

Teisingas krūtų didinimo sprendimo pasirinkimas

Galite jaustis nusivylę ir sumišę sijodami daugybę krūtų didinimo produktų. Kartais gali būti sunku nežinoti, kuris iš sprendimų yra neskausmingas ir visiškai natūralus. Turėdami visą reikiamą informaciją po ranka, galite lengvai pasirinkti teisingą krūtų didinimo sprendimą, kuris puikiai atitinka jūsų poreikius.

1. Kremai. Sintetiniai hormonai yra pagrindiniai krūtų didinimo kremų elementai. Jie buvo siejami su tokiomis mirtinomis ligomis kaip vėžys ir širdies priepuolis. Turi būti nustatytas ilgalaikis neigiamas tokių neįrodytų sprendimų poveikis; todėl jis turi daug neigiamų pasekmių.

2. Kita priemonė, hormonų injekcija į krūties audinį, gali sukelti dar pavojingesnį šalutinį poveikį, nors ir duoda tam tikrų rezultatų.

3. Krūtų chirurgija. Daugelis moterų pasirenka šį metodą, nes iškart atleidžia save nuo atsakomybės. Tačiau ant odos tikrai liks randų. Be to, krūtų implantai gali elgtis nenuspėjamai ir trukdyti diagnozuoti krūties vėžį.

4. Pientraukiai. Tai gali pakenkti jūsų krūtims ar net sukelti krūties vėžį! Siurbimas yra nenatūralus organizmui ir ilgą laiką gali būti labai nesaugus.

5. Pratimai. Specialūs pratimai, skirti krūtims padidinti, yra gana saugūs ir nebrangūs, tačiau nėra įrodytų jų veiksmingumo įrodymų.

6. Specialių apatinių – korsetų ir liemenėlių – pirkimas, be to, yra gana brangus, veikia tik apsivilkus. Kartais dėl apatinių jūsų krūtys atrodo dirbtinės ir nenormalios. Be to, tai priverčia moteris jaustis gėdingai, kai atideda jas prieš savo partnerius.

7. Krūtų tabletės. Vaistažolių krūtų tabletės gaminamos be jokių konservantų, cheminių medžiagų, sintetinių hormonų ar dažiklių. Krūtų tabletės padarys jūsų krūtis stangresnę, lygesnę ir didesnę. Jausitės ir atrodysite jaunatviškiau. Vaistažolių krūtų didinimo tabletės neturi neigiamo poveikio jūsų sveikatai. Atsižvelgiant į tai, kad komponentai gali būti absorbuojami į jūsų kraujotakos sistemą, labai svarbu naudoti krūtų didinimo tirpalą, kuriame nėra jokių cheminių junginių. Pasirinkę sprendimą su cheminėmis medžiagomis tikrai rizikuojate savo sveikata ir ateityje galite turėti didelių problemų.

Kalbant apie natūralias krūtų tabletes, jose nėra jokių kenksmingų komponentų. Galite būti tikri, kad jums nekils pavojaus kvapams ar parabenams. Krūtų tabletės yra netoksiškas būdas turėti didesnes krūtis, kurių siekiate.

Tabletes nuo krūtų dabar siūlo daugybė gamintojų, o moterys girdi įvairiausių reklamų, žadančių didesnes ir gražesnes krūtis. Sunku pasirinkti tinkamą krūtų didinimo sprendimą. Norėdami tai padaryti, rekomenduojama apsvarstyti visų galimų sprendimų privalumus ir trūkumus. Kai kurie krūtų didinimo forumai su komentarais apie produktą ir patyrę vartotojai gali jums padėti. Čia galite rasti visus atsakymus į klausimus apie pasekmes, palyginti vartotojų nuomones apie šias krūties tabletes.

Jūsų dėmesio verti tik tie krūtų didinimo sprendimai, kurie tikriems klientams suteikia puikių rezultatų. Jūsų teisingas krūtų didinimo sprendimo pasirinkimas turėtų būti įrodytas kitų moterų atsiliepimais, kad tai padėjo joms išspręsti krūtų problemas.

Akivaizdu, kad produktas, kurį naudojo daugelis moterų, gali padėti ir jums. Taip pat ją pasirinkę gausite didesnę, stangresnę ir jaunatviškesnę krūtinę. Tačiau venkite krūtų didinimo tablečių su daugybe neigiamų atsiliepimų. Daugiau laiko skirkite tyrimui krūtų didinimo forume!

Krūtų didinimo privalumai

Kiekviena moteris nori atrodyti geriau ir turėti patrauklias pilnas krūtis. Neretai moterys turi natūraliai gražias stangrias ir dideles krūtis. Tačiau kai kurie iš mūsų nori atrodyti patraukliau ir mano, kad tikslą galima pasiekti turint didesnę krūtinę. Padidinus krūtis galima pagerinti savo išvaizdą ir pasitikėjimą savimi.
Taigi jūs turėsite didesnį puodelio dydį ir daug tvirtumo. Jei atrodai nuostabiai, jautiesi taip pat. Išnyksta bet kokie depresijos ar nerimo požymiai. Su didesne krūtine atrodysite patraukliau, nustosite turėti savigarbos problemų, pradėsite pirkti kitokius, daug madingesnius drabužius, mėgstamiausiais taps suknelės žemu kaklu ir marškinėliai.
Taip pat pasirinksite prie kūno prigludusius marškinius. Jūsų pagerėjusi išvaizda suteiks emocinę ir psichologinę ramybę.

Atminkite, kad tik natūralios krūtų didinimo tabletės atrodysite nuostabiai ir sveikai! Jūsų mažos ar suglebusios krūtys liks praeityje. Taip lengva gauti gražias pilnas ir stangrias krūtis.

Krūtų didinimo rezultatai

Šiais laikais daugelis moterų nusprendžia pasididinti krūtis. Tačiau naudinga pagalvoti apie to priežastis ir galimus rezultatus ir tik tada eiti operuoti. Operaciją patyrė daug moterų, tačiau kiekvienai jos rezultatai bus skirtingi, nes visos moterys yra unikalios.

Pirmas dalykas, apie kurį turėtumėte pagalvoti, jei norite operacijos, skirtos krūtų didinimui, yra jos priežastis, t. y. kodėl norite ją atlikti. Kiekvienu atveju chirurgas apie tai kalbasi su pacientu, ir šis pokalbis yra labai išsamus. Labai svarbu žinoti, kodėl tai darote. Kai kurios moterys tai daro, nes kažkas joms pasakė, kad jos turėtų tai daryti, arba yra moterų, norinčių atrodyti kaip pasaulinio garso modeliai.
Tačiau kaip tik šiais dviem atvejais pacientės gali būti labai nusiminusios, matydamos krūtų padidėjimo pasekmes. Tačiau rezultatas greičiausiai bus gana patenkintas, jei atliksite operaciją, nes turite nuoširdžią priežastį.

Todėl labai svarbu pagalvoti apie skirtumą tarp krūtų padidėjimo rezultatų, kuriuos norite matyti, ir tų, kuriuos tikrai galėtumėte matyti. Kai kurios moterys patiria didelius skausmus, kurie yra daug stipresni, nei jos manė. būti. Todėl jie turėtų praleisti daugiau laiko atostogauti, nei tikėjosi.

Dar vienas dalykas, apie kurį reikia pagalvoti, yra randas, kuris gali būti krūtų didinimo operacijos rezultatas. Pašalinti randą galima, jei moteris naudoja kokį nors specialų kremą, tačiau rando išnykimo laikotarpis priklauso nuo organizmo.

Apibendrinant, kiekviena moteris turėtų pagalvoti apie operacijos rezultatus, ypač apie jos pasekmes. Būtina pagalvoti apie emocinius ir kūno pokyčius, atsirandančius dėl krūtų didinimo operacijos, ir labai svarbu turėti omenyje, kad rezultatai gali būti visiškai kitokie, nei tikimasi.

Krūtų didinimas žolelėmis

Žolelių krūtų didinimui naudojamos įvairios vaistažolės, skatinančios krūtų augimą. Nors visi yra skirtingi, yra keletas dažniausiai naudojamų žolelių. Žolelių krūtų padidėjimas gali būti tablečių, kremų ar skysčių pavidalu. Kitos įmonės siūlo purškalus. Įvairioms žolelių krūtų didinimo klasėms naudojamos vaistažolės gali skirtis, tačiau dažniausiai jos yra palmių palmės, laukinis jamas, damiana, palaimintasis erškėtis, Dong Quai ir pankolių sėklos.

Žvelgdami į žolelių krūtų padidėjimą, pirmiausia atlikite namų darbus. Turėtumėte žinoti, kad krūtų didinimas žolelėmis neturi greitų krūtų operacijos rezultatų. Tačiau nėra jokio šalutinio poveikio: randų, skausmo ar atsigavimo laiko. Įsitikinkite, kad žinote komponentus bet kuriame vaistažolių krūtų didinimo gaminyje, kurį svarstote. Ieškokite ingredientų saugumo ir veiksmingumo ir apsvarstykite kitus pasirinkimus, jei esate alergiškas vaistažolėms. Pasitarkite su gydytoju, jei vartojate kokių nors vaistų.

Atlikus daugybę tyrimų įvairiose šalyse, tyrimai parodė, kad vaistažolės rodo estrogeninį ir regeneruojantį poveikį moters organizmui, ypač krūties, klubų, veido ir kūno odos, plaukų ir makšties epitelio audiniuose. Taip pagerinkite moteriškų antrinių lyčių savybių išvaizdą ir odos grožį.

Kai manote, kad radote tinkamą žolelių krūtų didinimo produktą, patikrinkite įmonę. Geriausios įmonės teikia informaciją apie tai, ką gali padaryti krūtų didinimas žolelėmis ir ko ne; ir taip pat pasakyti, kada neprotinga vartoti tam tikras žoleles. Pavyzdžiui, kai kurių žolelių krūtis didinančių produktų negalima vartoti nėštumo metu.

Geriausias krūtų didinimas: krūtų tabletės

Daugumai moterų patinka, kaip atrodo jų biustas, kol neprasideda senėjimo procesas. Laikui bėgant krūtų forma, matmenys, bendra išvaizda keičiasi, galiausiai jos nusileidžia. Pasenusios beformės krūtys yra ptozės pasekmė. Yra įrodymų, kad moterų krūtys dažniausiai keičia savo išvaizdą po nėštumo ir maitinimo krūtimi. Oda laikui bėgant praranda savo elastingumą, o krūtys vis labiau suglemba.

Daugelis moterų nusprendžia šią problemą išspręsti krūtų didinimo operacija. Amerikos estetinės plastinės chirurgijos draugija teigia, kad maždaug 50 000 moterų tampa klinikų klientėmis, kurioms atliekama krūtų didinimo operacija. Nėra nė menkiausio sunkumo – operacija gali trukti daugiausia nuo vienos iki trijų valandų.
Nepriklausomai nuo skausmo pojūčių operacijos metu ir po jos, įprasta moteris gali eiti į darbą ir pradėti savo kasdienybę per vieną savaitę. Tačiau visada nerimaujama dėl kai kurių neigiamų aspektų po operacijos. Šiaip ne visi yra psichologiškai pasiruošę krūtų didinimo operacijai. Tie, kurie bijo chirurginės procedūros, bet nori turėti elastingą jauną biustą, renkasi vaistažolių gydytojus.

Krūtų tabletės yra populiariausios tarp tokių alternatyvių natūralių vaistų krūtų augimui. Šių tablečių vaistažolių formulė yra pagrįsta fitoestrogenu (augaliniu estrogenu), kuris moters organizme skatina prostaglandinų gamybą, o tai savo ruožtu baigiasi krūtinės liaukų susitraukimu. Krūtų tablečių pranašumas yra tas, kad jos yra prieinamos ir prieinamos, jas galima įsigyti be gydytojo patarimo. Krūtų didinimo tabletės gali padėti padidinti estrogenų kiekį ir padidinti krūties audinius.

Krūties tabletes sudaro natūralūs ingredientai, kurie yra įtraukti į daugelį tokio tipo preparatų ir gali pagerinti krūtis. Jos yra:
  • Žinoma, kad kiaulpienės turi daug fitoestrogenų. Galite vartoti jo lapus, šaknis arba abu, kaip priedą arba kaip gėrimą. Dar viena gera priežastis naudoti kiaulpienes yra ta, kad jos suteikia energijos ir leidžia ilgiau gyventi.
  • Dong Quai šaknis: dar vienas būdas gauti fitoestrogenų. Be to, jis tinka krūtų didinimui. Ir daugelis moterų tikrai įvertins dar vieną šio augalo privalumą – jo gebėjimą palengvinti menstruacinius dieglius.
  • Pankoliai geriami kaip arbata arba kaip priedas prie kremo ar losjono. Moterys gali tepti ant krūtų. Pankolis, kaip afrodiziakas, gydo lytinį potraukį tiek vyrams, tiek moterims. Jame gausu estrogeninių elementų ir augalinių maistinių medžiagų. Jei norite sustiprinti lytinį potraukį, naudokite pankolį kaip maistą ar vaistą.
  • Ožragė buvo vienas iš Artimųjų Rytų moterų, gyvenusių haremuose, ingredientų. Ožragę jie pasirinko kaip žolę krūtims didinti. Fenugreek pabrėžia krūtų augimą, naudodama specialius moteriškus hormonus, steroidų pirmtakus. Jame taip pat yra daug augalų cheminių medžiagų.
  • Laukinis džemas puikiai dera su ožragėje esančiu turiniu, nes jame taip pat gausu augalinių maistinių medžiagų. Visi šie ingredientai laikomi krūtų didinimo komponentais. Tačiau dar svarbiau yra tai, kad laukinis jamas gali padėti PMS metu arba padėti esant menopauzės problemoms.
  • Pueraria Mirifica: šis galutinis ingredientas sumaišo visų aukščiau aprašytų augalų savybes. Padeda menopauzės metu, gerina odos ir krūtinės būklę, stabdo senėjimo procesus, gerina kraujotaką.


Minėtos priemonės yra įprasta krūties augimo piliulių sudėtis. Prieš pirkdami bet kokias tabletes krūtims, peržiūrėkite ingredientų sąrašą, nes jame turi būti natūralių augalų, kuriuos jau žinote. Jei pasirinksite naudingas krūtis didinančias tabletes, galite būti tikri, kad jūsų krūtinė per mėnesį bus nuostabiai pilnesnė, apvalesnė, tikrai žavinga ir didelė.

Krūties tablečių privalumai

Jausitės daug geriau apie save ir aplinkinį gyvenimą. Didesnis pasitikėjimas moterimi keičia aplinkybes. Ji su dideliu malonumu žiūrės į savo atspindį. Visada pastebima, kai ponios jaučiasi gerai ir tai daro jas laimingesnes! Krūties tabletės suteiks jums puikų jausmą!

Krūtų tabletes turėtų sudaryti aukščiausios kokybės augaliniai ingredientai, o kiekviena sudedamoji dalis bus skirta natūraliam augimui skatinti, o saugi ir natūrali kilmė nėra problema.

100% pinigų grąžinimo garantija yra papildomas pliusas ir indėlis į gaminio saugumą. Jūs niekuo nerizikuojate įsigydami tabletes krūtims, net ir už pinigus!

Krūtų didinimas: šalutinis poveikis

Priklausomai nuo to, kokią krūtų didinimo formą pasirinksite, tai bus skirtingi šalutiniai poveikiai. Šalutinis poveikis nėra išskirtinai neigiamas, tačiau kai kurie iš jų yra. Kiti teigiami. Taigi įsitikinkite, kad gerai suprantate, ko tikėtis, kai priimsite šį gyvenimą keičiantį sprendimą.

Šalutinis krūtų didinimo žolelėmis poveikis

Unikalus vaistažolių ir mineralų mišinys, randamas didinant krūtis žolelėmis, yra savaime galingi vaistai, naudojami daugeliui negalavimų gydyti. Tačiau kartu jie yra „tour de force“, kuris pakeičia jūsų hormonų modelius.

Šis hormonų pasikeitimas gali turėti teigiamą poveikį menstruacinio ciklo reguliavimui. Tačiau, kita vertus, draudžiama vartoti vaistažolių tabletes, jei esate nėščia ar maitinate krūtimi. Nors konkrečių įrodymų, kad yra problema, nėra, yra nedidelė tikimybė, kad tai gali pakenkti jūsų kūdikiui ar negimusiam vaisiui.

Šalutinis krūtų implantų chirurgijos poveikis

Kontroversiškiausias iš visų yra daugybė tyrimų, kuriais tikimasi nustatyti neigiamą krūtų implantų poveikį sveikatai. Akivaizdu, kad silikoniniai krūtų implantai, kuriuos FCC uždraudė 1992 m., buvo laikomi nesaugiais, nes jie galėjo patekti į moterų kūną ir padaryti joms nepataisomą žalą.

Šiandien naudojamas fiziologinis tirpalas, kuris, nors ir nėra toks natūralus, nėra kenksminga medžiaga. Vis dar yra tikimybė, kad implantas gali sutrikti, tačiau tokiu atveju jį pašalinti yra paprasta procedūra.

Krūtų didinimo procedūra skirta pagerinti išvaizdą asmenų, kurie supranta, kad jie jau yra patrauklūs. Pradėjus šį gydymą tinkamai nusiteikus, krūtų padidinimas bus vienas geriausių dalykų, kuriuos žmogus gali padaryti. Žolelių krūtų didinimas yra geriausias pasirinkimas, kurį galite pasirinkti: be šalutinio poveikio ir garantuotas veiksmas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žemas moterų libido: Moterų seksualinių sutrikimų supratimas ir įveikimas

Per daugelį metų vyrai gavo daug galimybių išspręsti intymumo problemas. Sumažėjęs lytinis potraukis gali būti problemos, su kuria jie gali susidurti, pavyzdys. Moterys dažnai kenčia nuo lygiai tų pačių problemų, tačiau šie atvejai nėra atvirai aptariami ir atrodo, kad jų nėra. Taip nėra. Jie egzistuoja, nepaisant to, kad apie juos nekalbama. Moterys taip pat linkusios susirgti seksualine disfunkcija, tai vadinama moterų seksualine disfunkcija . Buvo atlikta daugybė apklausų ir tyrimų, kurių dauguma priėjo prie išvados, kad moterų seksualinė disfunkcija, moterų libido problemos , o besitęsiantis nepasitenkinimas laipsniškai griauna visą seksualinį gyvenimą ir tai sukelia rimtų kliūčių vyro ir moters santykiams. Tai netgi gali sukelti santykių pabaigą. Taigi neigiamos pasekmės gali būti labai rimtos ir niokojančios. Išsiaiškinę moterų seksualinės disfunkcijos priežastis, jie visi sutiko, kad šis atvejis reikalauja neatidėliotino dėmesio ir turi būti vertinamas ypač atsargiai. Tiek daug

Vyrų nevaisingumo supratimas: kaip skatinti vyrų reprodukcinę sveikatą?

Yra porų, kurios tiesiog negali pastoti po daugelio bandymų per vienerius metus. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Remiantis statistika, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų . Vyrui diagnozuojamas vyrų nevaisingumas , kai yra problemų dėl ejakuliacijos arba spermatozoidų skaičiaus. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali patirti: erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos, retrogradinės ejakuliacijos (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijų po operacijos ar spindulinės terapijos. Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spe