Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Mažo spermatozoidų kiekio, silpnos ejakuliacijos ir mažo vyrų vaisingumo priežasčių atskleidimas

Grįžkime prie pagrindinio mūsų tinklaraščio klausimo. Kas yra sperma? Iš kur ji atsiranda?

Kiekvieną dieną jūsų sėklidės (sėklidės) gamina milijonus spermatozoidų. Spermos ląstelės natūraliai dalijasi, o tai neišvengiamai veda prie jų brendimo. Ejakuliacijos metu spermatozoidai pumpuojami į vyro kraujagysles, kur išskiriama fruktozė, sėklų skysčiai ir kitos cheminės medžiagos. Jūsų sperma ir kiti skysčiai skuba pro šlapimo pūslę per šlaplę ir išeina iš jūsų varpos.

Tai taip pat įrodo faktą, kad jei padidinsite spermatozoidų kiekį, per jūsų varpą pateks daugiau spermos. , tai reiškia malonesnius susitraukimus ir stipresnį bei didesnį orgazmą.

Kad spermatozoidai patektų į moters gimdos kaklelį, turite patirti erekciją, orgazmą ir ejakuliaciją. Erekcija įvyksta tada, kai jūsų varpa yra stimuliuojama arba kai kyla erotinių minčių. Į varpos erekcijos audinių kameras staigiai pribėga kraujas. Tai savo ruožtu apkrauna varpą, todėl ji sukietėja, padidėja ir pakyla.

Nuolat stimuliuojant atsiranda orgazmas ir ejakuliacija. Orgazmas, žinomas kaip seksualinė kulminacija, yra maloni emocinė ar psichologinė reakcija, lydinti ejakuliaciją. Yra dvi orgazmo stadijos: pirmoji, vadinama ejakuliacijos neišvengiamumu, įvyksta likus dviem keturioms sekundėms iki ejakuliacijos.

Šiomis lemtingomis sekundėmis galite suvokti, kad tuoj „ateisite“, ir negalėsite nieko padaryti, kad tai suvaldytumėte. Jūsų sėklinės pūslelės ir prostatos liauka pradeda pulsuoti. Antroji orgazmo stadija įvyksta, kai nevalingai išsiveržiate spermatozoidus traukulių bangomis. Vidutiniškai išstumiamas vienas arbatinis šaukštelis (2-15 mililitrų) spermos, kurioje yra nuo 40 iki 150 milijonų spermatozoidų! „Pirmajame purkštuke“ paprastai yra didžiausias spermos kiekis.

Po to jūs išgyvenate atsigavimo laikotarpį, kai negalite patirti kito orgazmo. Tai gali trukti kelias minutes, o kartais ir valandas.

Kaip matote iš šios trumpos žinutės, sperma yra esminis sekso ir orgazmo elementas. Jei padidinsite spermatozoidų kiekį, galite pagerinti savo vaisingumą, padidinti orgazmo stiprumą ir netgi padėti partneriui mėgautis seksu. Dar viena priežastis padidinti spermos kiekį, tiesa?


Mažas spermatozoidų kiekis ir silpnos ejakuliacijos

Kada vyras turėtų susirūpinti dėl savo apimties ir stiprumo? Kartais dramatiškas ejakuliacijos tūrio sumažėjimas gali rodyti vieno iš ejakuliacijos latakų užsikimšimą. Latakų obstrukcija diagnozuojama prostatos ultragarsu. Kitos galimos tūrio sumažėjimo priežastys yra retrogradinė ejakuliacija arba ilgalaikė prostatos infekcija (lėtinis prostatitas).

Spermos kiekio sumažėjimas gali būti tiesiog įprasta senėjimo dalis ir nebūtinai sumažės vaisingumas. Jei nerimaujate dėl ejakuliato kiekio, išvaizdos ir tekstūros, gali būti patartina kvalifikuotam gydytojui atlikti spermos tyrimą.

Standartinė spermos analizė matuoja spermos tūrį ir pH, mikroskopiškai analizuoja nuolaužas ir agliutinaciją, įvertina spermos koncentraciją ir morfologiją, skaičiuoja spermatozoidų leukocitus ir identifikuoja nesubrendusias lytines ląsteles. Paprastai tai atliekama po dviejų ar septynių dienų nuo seksualinės abstinencijos, naudojant spermos mėginį, paimtą gydytojo kabinete.

Gydytojas tikriausiai taip pat norės atlikti tyrimus, kad būtų išvengta šlapimo takų infekcijos, gonorėjos ir chlamidijų. Daugeliu atvejų spermos analizė duoda rezultatų, kurie techniškai patenka į „normalų“ diapazoną, tačiau vyrai vis tiek gali jaustis nepatenkinti orgazmo susitraukimo galia, ejakuliato kiekiu ir išvaizda bei vaisingumu. Jiems ir vyrams, kurie tiesiog nori patirti papildomą pasitikėjimą ir malonumą dėl didesnio spermos kiekio, yra puikūs natūralūs preparatai, kurie visapusiškai sprendžia problemą ir padidina spermatozoidų kiekį be šalutinio poveikio.

Spermos analizė

Spermos analizė – tai procesas, kurio metu įvertinamas asmens sukurtų spermatozoidų kiekis ir nustatoma jų kokybė. Paprastai spermos analizė skiriama visiems vyrams, kenčiantiems nuo nevaisingumo. Į medikus kreipiasi poros, norinčios susilaukti kūdikio, tačiau čia susidūrusios su problema. Spermos analizė yra vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos jie turi padaryti, nes trisdešimt procentų visų porų yra nevaisingos dėl prastos spermos kokybės. Spermos analizė taip pat yra plačiai naudojamas metodas tokių operacijų, kaip vazektomija ir reversinė vazektomija, efektyvumui patikrinti.

Jei ketinate ją laikyti, spermos analizei reikalingi specialūs pasiruošimai. Visų pirma, 2–5 dienas iki analizės dienos neturėtumėte turėti seksualinės veiklos (baigiant ejakuliacija). Taip darydami galite būti tikri, kad spermatozoidų kiekis bus kuo didesnis, o tai garantuos įvertinimo efektyvumą ir patikimumą. Taip pat galite pabandyti padidinti spermos tūrį naudodami tūrio tabletes, jei jūsų spermos tūrio nepakanka pilnai spermos analizei.

Be to, 1–2 savaites prieš spermos analizę turėtumėte būti seksualiai aktyvūs, nes ilgas susilaikymas gali sukelti spermos neveiklumą. Taip pat keletą dienų prieš tyrimą pageidautina negerti alkoholio ir pasakyti gydytojui, jei vartojate kokių nors vaistų.

Norint atlikti spermos analizę, reikalingas jūsų spermos mėginys. Galite jį išpilti į mažą mėginio puodelį klinikoje ar ligoninės vonioje, kur bus atliekamas tyrimas, arba savo namuose. Dažniausias mėginio paėmimo būdas yra masturbacija į mažą mėginio puodelį. Tačiau tai galite padaryti ir po sekso, rinkdami spermą iš prezervatyvo (galite įdėti į specialų indą, kad nepratekėtų ar nesulūžtų) arba sekso metu ejakuliuodami į mėginio taurelę.

Kodėl svarbus spermatozoidų kiekis?

Vyrai paprastai didina spermatozoidų kiekį, kad pagerintų savo veiklą lovoje, pasiektų ilgesnį orgazmą ir patenkintų savo meilužius. Tačiau tai kelia klausimą: ar moterims patinka didelis spermos kiekis?

Atsakymas yra... Taip, jiems patinka. Grožio ir sekso patrauklumo standartus sugalvojo ne joks sekso ekspertas. Jie yra užkoduoti giliai mūsų pačių genuose ir mes turime mažai pasirinkimo dėl tam tikrų dalykų, ar jie mums patinka, ar ne. Daugumai moterų patinka savimi pasitikintys ir aistringi vyrai. Kaip ir idėja apie varpos padidėjimą, plaukuotą krūtinę ar gilų balsą, moterys žr. didelį cum kiekį kaip populiariausių vyrų inventoriaus dalį.

Nesvarbu, ar moterys racionaliame smegenų lygmenyje didesnį krūvį laiko netvarkingu ar grubiu. Jie vis dar mėgsta tai giliai viduje, nes spaudžia mygtukus pagrindinėje jų proto dalyje. Lygiai taip pat, kaip vyrai vis dar mėgsta didelę krūtų porą, nepaisant visų šį pasaulį apėmusių mados tendencijų.

Tai atveda mus prie kito logiško klausimo: jei turiu mažą apkrovą, kaip ją padidinti. Na, kadangi ant kortos gresia jūsų damų laimė, pateiksiu jums greitą atsakymą. Ką reikia padaryti, tai paimti į rankas kai kurias nuostabias žoleles, tokias kaip musli ir reishi grybai, kurios daugeliui vyrų padėjo padidinti spermos kiekį. Galite pasirinkti produktą, kuriame yra daugiausia žmogui žinomų erekciją stiprinančių žolelių. Jie padeda jums pasiekti erekciją ir padidinti spermos kiekį. Spermos kiekis padidėja iki 500 procentų, todėl tai yra geriausias įrankis žmogui, kuris nori išeiti iš vidutinės minios ir priartėti prie viršūnės.

Spermos kiekis ir mylėjimasis

Mylėjimasis yra svarbiausias santuokos aspektas, nes čia vyras ir moteris gali išreikšti savo intymiausią meilę vienas kitam. Nors fizinis potraukis ir malonumas yra gyvybiškai svarbūs seksui, veikla pranoksta fizinę sąjungą, patvirtindama ir gilindama poros santykius. Štai kodėl labai svarbu, kad tiek vyras, tiek moteris atliktų savo darbą, kad lovoje visiškai patenkintų vienas kito poreikius.

Deja, ne visos poros gali mėgautis geru seksu dėl įvairių priežasčių, kai kurios iš jų yra susijusios su vyrų seksualinės sveikatos problemomis. Atsižvelgiant į sekso vertę vyrams, nenuostabu, kodėl pasaulyje parduodama daugybė varpą didinančių tablečių. rinka šiandien. Šie vaistai ne tik pagerina vyrų reprodukcinę sveikatą ir lytinį gyvenimą, bet ir gelbsti vyrus nuo nusivylimo ir gėdos dėl to, kad lovoje nepavyksta gerai pasirodyti.

Nors daugelio vaistų gamintojų ir platintojų dėmesys buvo skiriamas erekcijos disfunkcijos gydymui ir varpos padidėjimui, dabar yra ir įmonių, kurios sprendžia spermos problemą ir parduoda tabletes, padedančias padidinti spermos kiekį.

Orgazmas yra gyvybiškai svarbus mylėjimosi aspektas, kuris dažnai sukelia vyrų nerimą. Kai kurie vyrai yra nusivylę dėl to, kad per anksti pasiekia kulminaciją arba visai negali atvykti, kiti nėra patenkinti spermos kiekiu. Nors šį vyriškos lyties reprodukcinės sveikatos trūkumą vyrai gali ištaisyti naudodamiesi šiuolaikiniais papildais, reikia būti labai atidiems ir rinktis gydytojo rekomenduotas tabletes be šalutinio poveikio.

Mažo spermatozoidų kiekio ir silpnos ejakuliacijos priežastys: rūkymas ir gėrimas

– remiantis Lahey Hitchcock medicinos centro (Burlington, Masačusetso valstija) endokrinologijos skyriaus atliktu tyrimu, rūkymo priežastys reikšmingas spontaniškų erekcijos, atsirandančios miego metu, skaičiaus sumažėjimas.

-Ši erekcija yra vienas iš geros kraujotakos ir sveiko seksualinio gyvenimo požymių. Jų dažnio ar intensyvumo sumažėjimas yra tikras ženklas, kad erekcijos sutrikimas yra šalia. Tyrimas taip pat parodė, kad susilaikymas nuo rūkymo vos 24 valandas labai padidino spontaniškos erekcijos kokybę. Rūkymas taip pat yra daugelio kitų problemų, įskaitant plaučių vėžį, priežastis.

- Liubeko universiteto medicinos mokyklos (Vokietija) psichiatrijos skyrius paskelbė tyrimą, įrodantį, kad daug geriantys žmonės dažniau kenčia nuo erekcijos sutrikimų nei geriantys retkarčiais.

- Alkoholis linkęs sukelti malonią atsipalaidavimo būseną ir paprastai manoma, kad jis teigiamai veikia libido. Tačiau alkoholis slopina ir turi didelį neigiamą poveikį libido. Dėl to vyrams taip pat sunkiau pasiekti ir išlaikyti erekciją.

- Nacionalinė Lawrence'o Livermore'o laboratorija, kurią valdo ir eksploatuoja Kalifornijos universitetas, atliko savo tyrimą dėl rūkymo poveikio paaugliams. Tyrimas atskleidė, kad rūkymas turi pražūtingą poveikį spermos tūriui.

- Tai reiškia, kad paaugliai, kurie daug rūko, kenkia savo galimybėms susilaukti vaikų, taip pat didina riziką susilaukti vaikų, kurie kenčia nuo įvairių genetinių problemų dėl pažeistos DNR, gautos iš tėvo ar motinos.

- Berno universitetas, Šveicarija, patvirtino šią išvadą, paviešindamas savo tyrimų rezultatus. Šveicarijoje atlikta statistinė analizė parodė, kad rūkančiųjų spermos kokybė gerokai žemesnė nei nerūkančiųjų. Spermos koncentracija taip pat buvo stipriai paveikta.

Mažo spermatozoidų kiekio ir silpnos ejakuliacijos priežastys: dieta ir mityba

Vienas iš dalykų, kurių dauguma žmonių savo kasdienybėje nepastebi, yra tai, kad maistas yra ne tik kažkas, kad pakutentų skonio receptorius ir užpildytų skrandį. Maistas taip pat yra jūsų kasdienis daugelio medžiagų, reikalingų tinkamam jūsų kūno funkcionavimui, šaltinis.

Svarbiausias jūsų dietos priedas yra cinkas. Šis metalas atlieka lemiamą vaidmenį žmogaus organizme, nes padeda antioksidantams veikti ir taip lėtina senėjimo procesą. Jis taip pat padeda stabilizuoti DNR spermos ląstelėse, taip užtikrinant stiprų ir sveiką genetinės medžiagos pristatymą. Nedaug žmonių žino, kad cinko trūkumas kasdienėje mityboje gali sumažinti vyrų vaisingumą, nes organizmas linkęs gaminti mažiau spermatozoidų, o spermatozoidų ląstelės nebėra pakankamai stiprios, kad galėtų visapusiškai nukeliauti.

Geriausias cinko šaltinis jūsų mityboje yra austrės. Tačiau austrės maitinasi jūrų dugne, kuris vis labiau užterštas sunkiaisiais metalais ir chemikalais. Kiti geri cinko šaltiniai yra gyvuliniai baltymai, tokie kaip kiauliena, jautiena ir paukštiena. Mėsa iš tikrųjų yra geriausias būdas gauti kasdienę cinko dozę, nes organizmas jį daug lengviau pasisavina iš šio šaltinio. Be to, žinoma, kad kitos medžiagos, esančios grūduose ir pilno grūdo duonoje, mažina cinko pasisavinimą.

Kiti geri cinko šaltiniai yra pupelės, riešutai, moliūgų sėklos ir saulėgrąžų sėklos. Turėtumėte stengtis kuo dažniau įtraukti šiuos maisto produktus į savo racioną. Tačiau turėtumėte žinoti, kad per didelis cinko kiekis nėra naudingas jūsų organizmui, nes jis linkęs sumažinti kitų svarbių metalų, tokių kaip geležis ir varis, pasisavinimą.

Mažo spermatozoidų kiekio ir silpnos ejakuliacijos priežastys: hormonai

Viena iš labiausiai nerimą keliančių šiuolaikinių žmonių tendencijų yra mažėjantis slenkstis andropauzė. Andropauzė yra moterų menopauzės, kuri dažniausiai pasireiškia 40–55 metų vyrams, atitikmuo. Vos prieš 100 metų andropauzė prasidėjo tik šeštajame dešimtmetyje, tačiau industrinė visuomenė, kurioje mes visi gyvename, andropauzę pavertė žmogaus sukelta būsena. Staigus organizmo gaminamo testosterono kiekio sumažėjimas, kuris yra andropauzės požymis, nebėra natūralus procesas, bet gali prasidėti 40-ųjų pradžioje dėl nuolatinio įvairių cheminių medžiagų buvimo. Šios cheminės medžiagos veikia kaip sintetinis estrogenas vyriškame kūne ir sukelia tam tikrus pokyčius fiziniame ir psichologiniame lygmenyse.

Andropauzės simptomai yra: prostatos problemos, nuotaikų svyravimai ir depresija, impotencija, mažas lytinis potraukis ir mažas spermatozoidų skaičius, svorio padidėjimas, mažas cukraus kiekis kraujyje arba diabetas, sausa oda, kaulų retėjimas, nuovargis, nerimas, mažas cinko įsisavinimas. , padidėja širdies priepuolių ir vandens susilaikymo tikimybė. Ksenoestrogenų (panašių į estrogenų, bet jie nesigamina organizme) buvimas sutrikdo natūralią hormonų pusiausvyrą ir sukelia ankstyvą andropauzės pradžią. Šie ksenoestrogenai yra mūsų nuolatinio poveikio įvairiems šiuolaikinio gyvenimo produktams rezultatas. Trumpas ksenoestrogenų šaltinių sąrašas:
  • Pesticidai
  • Herbicidai
  • Plasikiniai įvyniojimai
  • Plastikiniai gėrimų buteliai
  • Mėsa iš gyvūnų, auginamų naudojant maistą, kuriame gausu hormonų
  • Plovikliai
  • Tarša
Daktaras Allanas Liebermanas iš Profesinių tyrimų centro

Vienas iš galimų atsakymų į krentantį lytinį potraukį yra cinkas. Cinkas yra gyvybiškai svarbus sveikam prostatos, sėklidžių, imuninės sistemos funkcionavimui, žaizdų gijimui ir yra maždaug 300 fermentų dalis. Yra daugybė natūralių žolelių tablečių, kurios gali padidinti spermatozoidų kiekį ir bendrą libido vien todėl, kad yra puikus cinko šaltinis. Jei jaučiate, kad nebetrokštate sekso, kaip kadaise, arba jei gydytojas pasakė, kad jūsų spermatozoidų skaičius yra mažesnis nei įprastai, turėtumėte pabandyti. Turėtų pakakti, kad atsikratytų nesveiko gyvenimo būdo pasirinkimų, mankšta ir šios spermos gerinimo tabletės, kad sugrąžintų sekso poreikį ir visą malonumą, kurį teikia seksualinis pasitenkinimas.

Mažo spermatozoidų kiekio ir silpnos ejakuliacijos priežastys: nutukimas

Kadangi pramoniniame pasaulyje plinta nutukimas ir daugybė įspėjimų apie šią augančią problemą iš viso pasaulio iškelta daug klausimų, kaip nutukimas paveiktų milijonus gyvybių. Vienas iš tokių klausimų yra šio straipsnio pavadinimas. Kol kas neatlikta jokių tyrimų, siekiant nustatyti, ar nutukimas turi tiesioginės įtakos spermos kokybei, tačiau mokslas jau nustatė keletą netiesioginių ryšių tarp nutukimo ir sekso bei spermos kokybės pablogėjimo.

Mes tikrai žinome, kad antsvorio turintys ir nutukę žmonės linkę mažinti pastangas, kai tik gali. Tai turi didelę įtaką seksui, nes reguliarios pastangos yra labai svarbios organizmo testosterono sekrecijai. Testosteronas nereguliuoja spermos kokybės, tačiau daro įtaką lytiniam potraukiui ir vyrų libido bei spermatogeninio audinio augimui sėklidės. Būtent šis audinys atlieka pačią spermos gamybą. Sumažėjęs normalus testosterono lygis, kuris būtinai nutinka kiekvienam „kušetės“ ​​žmogui, linkusiam vengti pastangų, lemia libido kritimą. Asmuo nebesidomi seksu kaip anksčiau ir negauna iš to tokio malonumo, kaip anksčiau. Kartu su dažnu medžiagų, imituojančių estrogeno hormono poveikį, poveikiu, mažas testosterono lygis gali lemti varpos ir sėklidžių susitraukimą.

Be to, antsvorio ar nutukusių žmonių mityba gali būti nesubalansuota, todėl maisto produktai, kuriuose gausu cinko, yra linkę atsisakyti. Cinkas yra vienas iš svarbiausių mineralų, patenkančių į žmogaus organizmą su maistu. Jo yra austrėse, pupelėse, riešutuose ir sėklose. Cinko trūkumas, atsirandantis dėl nepakankamo cinko suvartojimo ar absorbcijos, yra pažymėtas plaukų slinkimu, odos pažeidimai ir kūno audinių išsekimas. Cinkas yra labai svarbus spermatozoidų gamybai ir spermos kokybei bei judrumui palaikyti, įrodyta, kad padeda padidinti spermos kiekį. Be pakankamai cinko nukentės spermos kokybė.

Mažo spermatozoidų kiekio ir silpnos ejakuliacijos priežastys: nerimas dėl seksualinės veiklos

Geras seksas yra naudingas kūnui ir sveikatai, per didelis jo kiekis gali sukelti su seksu susijusias ligas ir net priklausomybę nuo sekso. Kartais ši priklausomybė atsiranda dėl geros seksualinės veiklos, dėl kurios dažnai seksas su savo partneriais ar kitais žmonėmis. Dėl to tas žmogus negali ištverti nė dienos nepasimylėjęs su kuo nors, net mokėti prostitutėms, kad tai padarytų. Seksas su nepažįstamais asmenimis gali paskatinti ŽIV arba lytiniu keliu plintančių ligų vystymąsi žmogaus organizme.

Priklausomybė nuo sekso atsirado dėl žmonių, kurie seksą naudoja kaip savo problemų ir gyvenimo streso išeitį. Kadangi jie yra emociškai ir protiškai išsekę, jie naudojasi seksu, kad įgytų malonumą ir gerą savijautą per seksualinę veiklą. Kiekvieną dieną jie tai daro, kad išgyventų vieną dieną. Kadangi jie tampa priklausomi nuo sekso, jiems sunku suvaldyti savo seksualinį potraukį. Atitinkamai, masturbacija yra viena iš sekso priklausomybės formų, kai vyras tampa priklausomas nuo daiktų, kad gautų malonumą ir komfortą. Kartais masturbuojantys žmonės nenori mylėtis su tikrais žmonėmis. Jie mieliau liktų savo geismo ir vaizduotės pasaulyje, nes apsimeta, kad jų fantazijų objektas teikia seksualinį pasitenkinimą. Nors priklausomybė nuo sekso gali būti sunki priklausomybės rūšis, ji išgydoma ir gali būti gydoma apsilankius gydymo centruose, kur galima atvirai kalbėti apie asmens sekso problemas. Tokiu būdu žmogus pasveiks ir pradės gyventi be sekso poreikio.

Vienas iš liūdniausių dalykų, galinčių kam nors nutikti, būtų sužinoti, kad seksas nėra toks geras, kaip buvo anksčiau. Gali kilti įvairių problemų, pavyzdžiui, jūs negalite pasiekti erekcijos arba yra problemų dėl varpos dydžio arba orgazmas nėra tikrai stiprus. Laimei, šiuolaikinė medicina gali padėti vyrams su visomis šiomis bėdomis, galite padidinti spermos kiekį, padidinti lytinį potraukį ir bendrą darbingumą.

Padidinti spermos gamybą 

Kodėl kai kuriems vyrams reikia padidinti spermos gamybą? Yra daugybė veiksnių, verčiančių juos tai padaryti. Visų pirma, vyrai nori pagerinti savo vaisingumą ir orgazmo intensyvumą.

Reikėtų imtis tam tikrų veiksmų, jei jis nori padidinti spermos gamybą. Šiais laikais vyrai gali pasinaudoti neįtikėtinais vyrų lytinės sveikatos mokslo pasiekimais, kurie pagerins jų stiprumą, spermatozoidų kiekį ir gali sustiprinti orgazmą. Oficialus medicinos mokslas taip pat palaiko šiuos produktus.

Per pastarąjį dešimtmetį buvo atlikta daugybė tyrimų apie vyrų seksualinę sveikatą. Gydytojai rekomenduoja vartoti maisto papildus vyrų seksualinėms problemoms spręsti. Jei jūsų tikslas yra padidinti spermatozoidų gamybą, nėra geresnio būdo tai padaryti, nei vartoti papildus, pagamintus šiam tikslui. Maisto papildų naudojimas nėra vienintelis būdas, tačiau tai labai palanki. Sveikatos priežiūros paslaugų teikėjai teigia, kad tai saugu ir efektyvu, o paprastai net efektyviau nei varpos pratimai.

Šiuo metu prekių skaičius šioje srityje yra didelis. Norint pasiekti nurodytą rezultatą ir padidinti spermos gamybą, buvo sukurtas specialus metodas. Tarp įvairių malonių rezultatų šie produktai yra bendras geresnis seksualinis atsakas ir efektyvumas, ypač intensyvūs ir ilgesni orgazmai, didesnis spermos kiekis, baltesnė, ypač stipri išvaizda ir tekstūra, geresnė ejakuliacija ir padidėjęs susitraukimų stiprumas.

Gerai žinomas faktas, kad daugelis moterų išsiskiria su partneriais, jei jie neteikia jiems pasitenkinimo seksu. Malonumas yra toks pat svarbus kaip saugumas. Moterims patinka vyrai, kurie kelia seksualinį susijaudinimą ir joms patinka. Jiems patinka vyrai, kurie maišo jų kraują. Vyriška potencija yra labai išskirtinis aspektas, kurį kiekviena moteris nori, kad jos partneris turėtų.

Tai yra didžiulė vyrų papildų priežastis. Yra įvairių priemonių ir natūralių papildų, leidžiančių vyrams padidinti spermos gamybą. Vienas iš plačiai naudojamų metodų yra multivitaminų komplekso vartojimas. Tai padeda įveikti kai kuriuos streso ir žalingų įpročių padarinius.

Kita išeitis – per dieną gerti daug vandens. Be to, atminkite, kad reguliarūs fiziniai pratimai išlaikys jūsų kūno formą ir vyriškas funkcijas tinkamo lygio. Labai atidžiai apsvarstykite savo mitybą. Stenkitės sumažinti mėsainių ir kitų greito maisto produktų kiekį, bet didinkite šviežių ir natūralių produktų kiekį. Jei mesti rūkyti, tai bent jau kontroliuokite savo rūkymo įpročius. Moksliškai įrodyta, kad rūkymo žala spermos skaičiui ir kiekiui, taip pat lytiniam potraukiui apskritai. Gėrimas taip pat turėtų būti atsakingas. Nemanykite, kad privalote pamiršti alkoholį, tačiau jį reikėtų riboti. Nepamirškite apie gerą poilsį. Jei kasnakt pakankamai miegosite, būsite kupini energijos ir lytinio potraukio. Ir pagaliau turime pasakyti, kad visą laiką mėgaukitės aktyviu maloniu seksualiniu potyriu – taip būsite tinkami ir energingi.

Tarp įvairių priemonių spermos gamybai padidinti, įrodyta, kad natūralios tūrio tabletės yra geriausios. veiksmingas. Jūs turite pasirinkti jums tinkamiausią variantą. Prieš priimant galutinį pasirinkimą, būtų puiki idėja pasikonsultuoti su gydytoju. Naudingų ir praktiškų patarimų gali duoti tik gydytojas, kuris apie jūsų sveikatą žino beveik viską. Tuomet būsite tikri, kad Jūsų pasirinktas metodas duos geriausią įmanomą efektą ir pasieksite savo tikslą, padidinsite spermos gamybą. Palikite savo rūpesčius nuošalyje. Pasirinkite jums tinkančią alternatyvą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žemas moterų libido: Moterų seksualinių sutrikimų supratimas ir įveikimas

Per daugelį metų vyrai gavo daug galimybių išspręsti intymumo problemas. Sumažėjęs lytinis potraukis gali būti problemos, su kuria jie gali susidurti, pavyzdys. Moterys dažnai kenčia nuo lygiai tų pačių problemų, tačiau šie atvejai nėra atvirai aptariami ir atrodo, kad jų nėra. Taip nėra. Jie egzistuoja, nepaisant to, kad apie juos nekalbama. Moterys taip pat linkusios susirgti seksualine disfunkcija, tai vadinama moterų seksualine disfunkcija . Buvo atlikta daugybė apklausų ir tyrimų, kurių dauguma priėjo prie išvados, kad moterų seksualinė disfunkcija, moterų libido problemos , o besitęsiantis nepasitenkinimas laipsniškai griauna visą seksualinį gyvenimą ir tai sukelia rimtų kliūčių vyro ir moters santykiams. Tai netgi gali sukelti santykių pabaigą. Taigi neigiamos pasekmės gali būti labai rimtos ir niokojančios. Išsiaiškinę moterų seksualinės disfunkcijos priežastis, jie visi sutiko, kad šis atvejis reikalauja neatidėliotino dėmesio ir turi būti vertinamas ypač atsargiai. Tiek daug

Išsamus krūtų didinimo vadovas: natūralūs vaistai ar chirurgija?

Krūtų didinimas Šimtai tūkstančių moterų visame pasaulyje nori turėti didesnes krūtis. Nepaisant to, dauguma šių moterų niekada nesiims jokios krūtų didinimo formos. Nors jos norėtų turėti didesnes krūtis, šios moterys nenori pakęsti krūtų didinimo operacijų pavojaus ar pažeminimo – ir kas galėtų jas kaltinti? Atvirai kalbant, dauguma krūtų didinimo operacijų duoda ne tokius tobulus rezultatus. Netgi moterys, kurios pasirenka kuklų B ar C puodelio patobulinimą, gali baigtis nenatūraliais ar nelygiais implantais. Jei manote, kad moterims, turinčioms implantus, vėžys padaugėja 21 proc., atrodo, kad operacija nėra verta. Dauguma protingų moterų mieliau gyvens su nuviliančia A taure, nei išleis tūkstančius dolerių keldamos pavojų savo sveikatai dėl didesnių krūtų. Geros naujienos yra tai, kad yra visiškai natūralių žolelių alternatyva. Tyrimai rodo, kad moterys, vartojančios krūtis didinančias tabletes , patiria daug teigiamų poveikių, kuriuos galėtų patirti antplūdžio estrogenų. Rezultat

Vyrų nevaisingumo supratimas: kaip skatinti vyrų reprodukcinę sveikatą?

Yra porų, kurios tiesiog negali pastoti po daugelio bandymų per vienerius metus. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Remiantis statistika, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų . Vyrui diagnozuojamas vyrų nevaisingumas , kai yra problemų dėl ejakuliacijos arba spermatozoidų skaičiaus. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali patirti: erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos, retrogradinės ejakuliacijos (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijų po operacijos ar spindulinės terapijos. Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spe