Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Vyrų nevaisingumo supratimas: kaip skatinti vyrų reprodukcinę sveikatą?

Yra porų, kurios tiesiog negali pastoti po daugelio bandymų per vienerius metus. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Remiantis statistika, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų.

Vyrui diagnozuojamas vyrų nevaisingumas, kai yra problemų dėl ejakuliacijos arba spermatozoidų skaičiaus. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali patirti: erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos, retrogradinės ejakuliacijos (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijų po operacijos ar spindulinės terapijos.

Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spermos gamybą.

Mažą spermatozoidų skaičių (arba jo visai nebuvimą) gali sukelti sunki kiaulytė, hormoniniai sutrikimai, paveldimi veiksniai arba infekcijos. Jį taip pat gali sukelti aptemptų ar ribojančių apatinių drabužių dėvėjimas, per didelis tabako, alkoholio ar nelegalių narkotikų vartojimas, radiacijos ar nuodingų cheminių medžiagų poveikis.

Jums gali kilti klausimas, ar galima gydyti vyrų nevaisingumą. Žinoma, gali būti. Tiesą sakant, daugiau nei 50 procentų vyrų nevaisingumo atvejų gali būti ištaisyti. Gydymas tradiciniais metodais gali padėti porai pastoti per įprastus lytinius santykius. Yra vaistų, antibiotikų ir hormonų, kuriuos vyras gali vartoti, kad padėtų gaminti spermą, atsikratytų infekcijų ar padėtų sutrikdyti hormonų pusiausvyrą. Taip pat galite pabandyti dėvėti laisvus drabužius, pvz., boksininkus, arba vengti karštų vonių, saunų ir ilgo karšto dušo.

Galimi ir kiti gydymo būdai, nors jie gali būti invaziniai arba per brangūs. Tai apima apvaisinimą mėgintuvėlyje, dirbtinį apvaisinimą ir spermos donoro naudojimą. In vitro apvaisinimas apima poros spermos ir kiaušinėlio apvaisinimą laboratorijoje ir apvaisinto kiaušinėlio patalpinimą į patelės gimdą. Kita vertus, dirbtinis apvaisinimas apima spermatozoidų surinkimą ir rankinį įdėjimą į kiaušintakius arba moters gimdą, kad būtų lengviau pastojimas. Vietoj to, donoro sperma gali būti įgyta, jei sperma visiškai negaminama arba yra kitų funkcinių problemų su vyro sperma.

Be to, kas paminėta aukščiau, yra keletas vaistažolių tablečių, kurios, kaip įrodyta, didina spermatozoidų kiekį ir vyrų vaisingumą.

Vyrų vaisingumo svarba

Vyrų vaisingumas yra labai svarbus vyrų populiacijai. Dar prieš daugelį metų vyrai rado savų būdų, kaip gydyti nevaisingumą ir padidinti vaisingumą. Kai kurie vaisingumui didinti naudoja žoleles, tokias kaip pjūklinė palmė, laukinė morka, laukinis jamas, gyvybės šaknis ir raudonieji dobilai. Kiti prisijungia prie senųjų tradicinių šokių, kurie dažniausiai aukojami vaisingumo stabams. Kai kurie minėtiems dievams net aukoja gyvas vištas ar kitokias aukas. Tiesa, kai kurie šiuolaikiniai vyrai atlieka vieną ar du iš minėtų ritualų, kad galėtų įvykdyti savo, kaip gimdytojų, pareigas. Kiekvienas vyras taip pat tikisi tapti tėvu, todėl jis turi atiduoti visas jėgas, kad toks būtų.

Įrodyta, kad mokslas šiandien yra didžiausias žmonijos pasiekimas. Sukūrė būdų, kaip kovoti su vyrų vaisingumo problema. Žmonės už šio kūrinio yra tikrai susirūpinę dėl didėjančio nevaisingų vyrų skaičiaus. Taigi jie nustato vieną paprastą, bet geriausią būdą, kaip spręsti tokią problemą. Ekspertai raginami būti aktyviais gyvybę propaguojančio judėjimo nariais. Jie skatina poras mėgautis vienas kito draugija per patenkinantį seksualinį gyvenimą. Jie visada pasiruošę patenkinti kiekvieno vyro poreikius. Kaip dalį savo atsidavimo jie sukūrė natūralų priedą, kuris patenkina vyrų populiacijos poreikius.

Vyras pagamina normalų spermos kiekį nuo 2 iki 5 miligramų. Turėtų būti bent 40 milijonų spermatozoidų, o 75% viso jų skaičiaus yra gyvi. Likę 25%, kurie yra mirę, yra laikomi normaliais. Vadinasi, vyras turi pagaminti iš viso 40 milijonų spermatozoidų, kad galėtų susilaukti kūdikio. Todėl mažas spermatozoidų skaičius sukelia vyrų vaisingumo problemas. Yra papildų, kurie gali padėti žmogui padidinti spermos kiekį. Šie papildai taip pat didina lytinį potraukį ir gerina ištvermę. Nereikia nė minėti, kad šis papildas pagerina džiaugsmą, kurį pora mėgsta. Tai naudinga abiem nariams, siekiant patenkinti seksualinius santykius. Todėl geras seksas reiškia gerą gyvenimą kartu.

Sperma ir nevaisingumas: ar yra ryšys?

Sperma ir nevaisingumas: ar yra koks nors ryšys? Ar galite išvengti nevaisingumo padidindami spermos kiekį ir pagerindami erekciją? Jei taip, kaip?

Maždaug 15% porų, bandančių pirmąjį nėštumą, patiria nesėkmę. Dauguma valdžios institucijų šiuos pacientus apibrėžia kaip nevaisingus, jei jie negalėjo pastoti po vienerių metų neapsaugotų lytinių santykių. 80–85% porų, kurios nenaudoja kontracepcijos priemonių, paprastai pastoja per dvylika mėnesių, todėl po šio laiko atsiradę asmenys turėtų būti laikomi galimai nevaisingais ir turėtų būti įvertinti. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Pagal statistiką, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų.

Vyrui diagnozuojamas vyriškas nevaisingumas, kai yra problemų dėl ejakuliacijos ar spermos tūrio. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali sirgti: erekcijos sutrikimais, priešlaikiniu. ejakuliacija, retrogradinė ejakuliacija (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijos dėl operacijos ar spindulinės terapijos.

Mažo spermatozoidų skaičiaus priežastys

Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spermos gamybą.

Mažą spermatozoidų skaičių (arba jo visai nebuvimą) gali sukelti sunki kiaulytė, hormoniniai sutrikimai, paveldimi veiksniai arba infekcijos. Jį taip pat gali sukelti aptemptų ar ribojančių apatinių drabužių dėvėjimas, per didelis tabako, alkoholio ar nelegalių narkotikų vartojimas, radiacijos ar nuodingų cheminių medžiagų poveikis.

Vyrų nevaisingumas: rizikos veiksniai

Vyro spermos ir spermos mišinys vyksta vyro prostatoje. Taigi, jei vyro prostata yra pažeista, ji neveiktų gerai. Tai sukeltų neteisingą spermos nutekėjimą į moters lytinius organus. Ši problema yra gerai žinoma nevaisingumo priežastis.

Daugumos vyrų genetinės problemos taip pat sukelia nevaisingumą. Jai būdingos chromosomų problemos. Jei vyras turi chromosomų problemų, tai gali turėti įtakos spermos gamybai ir jo kūno ląstelių dalijimuisi. Erekcijos disfunkcija ir ejakuliacijos problemos taip pat yra veiksniai, lemiantys nevaisingumą.

Erekcijos disfunkcija reiškia, kad vyro varpa nepajėgia išlaikyti erekcijos, kuri yra būtina prasiskverbti į makštį. Kita vertus, ejakuliacijos problema yra nesugebėjimas gaminti kūno skysčių, ty spermos, kurioje yra spermatozoidų, reikalingų nėštumo metu. Testosterono, kuris yra hormoninis sutrikimas, trūkumas taip pat gali sukelti nevaisingumą.

Medicininės ligos, sukeliančios nevaisingumą

Yra keletas medicininių ligų, kurios sukelia nevaisingumą. Karščiavimas gali turėti įtakos spermos gamybai. Diabetas turi įtakos vyro erekcijai ir ejakuliacijai. Hipertenzija taip pat turi įtakos vyro erekcijai. Vyrai, sergantys širdies ligomis, taip pat dažniausiai būna nevaisingi dėl erekcijos problemų. Inkstų sutrikimai labai veikia vyrų reprodukcines galimybes. Tai turi įtakos vyriškos lyties spermos kokybei. Genitalijų vėžys labai sumažina vaisingumą. Galiausiai, alkoholis, kofeino perteklius ir rūkymas bei stresas puikiai mažina vyrų vaisingumą.

Šios nevaisingumo priežastys gali būti matomos bet kur. Norint išvengti tokių problemų, labai svarbu atkreipti dėmesį į šiuos veiksnius, kurie keičia vyrų vaisingumą. Dauguma porų išsiskiria dėl šios problemos. Moters gyvenimas nėra pilnas be savo vaikų. Kai kurios poros bando susidoroti su bėdomis lėtai. Jie laiko paskutinę kantrybės virvę vardan santykių ir meilės. Vis dėlto kartais moterims labiau pasitenkina, jei jos turi savo gyvenimo būdą. Todėl jos palieka vyrą ir susiranda kitą vyrą, galintį išpildyti jų svajones. Tai blogiausia, kas gali nutikti vyrui.

Geros reprodukcinės sveikatos išlaikymas

Pakalbėkime apie reprodukcinę sveikatą. Tiesą sakant, visa tai susiję su reprodukcine sveikata. Nesvarbu, ar norite padidinti spermos kiekį, ar negalite pasiekti erekcijos, kai to reikia – viskas priklauso nuo reprodukcinės sveikatos. Išlaikydami nepriekaištingą reprodukcinę sveikatą, gausite daug didesnę erekcijos jėgą ir ištvermę, taip pat bendrą seksualinį pasitenkinimą. Paprasčiau tariant, gera reprodukcinė sveikata užtikrina sveiką lytinį gyvenimą!

Sveikos ir energingos reprodukcinės sistemos palaikymas galbūt yra vienas iš svarbiausių dalykų, į kurį turėtų atkreipti dėmesį visi vaikinai. Padarykite savo reprodukcinei sistemai paslaugą, atsižvelgdami į šiuos patarimus:

  • Valgykite sveiką, gerai subalansuotą mitybą. Norint užtikrinti normalią erekcijos funkciją, reikia palaikyti nuolatinį kraujo tekėjimą į varpą, rūpinantis jį aprūpinančiomis arterijomis. Vartokite daug skaidulų turinčią dietą, kurioje mažai sočiųjų riebalų, ir būsite tikri, kad išvengsite arba sumažinsite riebalų sankaupų, kurios siaurina ir užkemša arterijas, kaupimąsi. Venkite gyvulinių riebalų, cukraus, kepto ar nesveiko maisto.
  • Meskite rūkyti. Rūkymas sutraukia kraujagysles ir sukelia apnašų susidarymą arterijose, kurios aprūpina varpą krauju. Dėl to susilpnėja erekcijos funkcija, susitraukia varpa ir vėliau atsiranda impotencija.
  • Venkite alkoholinių gėrimų ir pavojingų narkotikų. Alkoholis ir narkotikai kelia didelę impotencijos ar erekcijos sutrikimų riziką.
  • Pratimai. Mankšta yra naudinga jūsų bendrai sveikatai. Pabandykite greitai vaikščioti, bėgioti, važinėti dviračiu arba plaukti bent 30 minučių per dieną tris kartus per savaitę.
  • Vartokite maisto papildus. Tam tikri vitaminai ir mineralai yra naudingi bendrai varpos sveikatai palaikyti, pavyzdžiui, vitaminas A, vitaminų B kompleksas, vitaminas C, vitaminas E, chromas, cinkas ir L-argininas. Nors žinoma, kad kai kurios žolės, tokios kaip ginkmedis, ženšenis, damiana, sarsaparilla, laukinis jamas, pjūklo palmė, dong quai, gotu kola, hortenzijos šaknis ir pygeum, yra ypač naudingos silpnai erekcijai ar impotencijai. Pirmiausia būtinai pasitarkite su gydytoju.
  • Stimuluokite savo sveikatą. Palaikyti sveiką reprodukcinę sistemą ir prostatos kraujotaką reguliariai turėdami erekciją ir ejakuliaciją.
  • Padėkite savo reprodukcinei sistemai. Yra daug priežasčių padidinti spermos kiekį. Šias priežastis jau aptarėme anksčiau. Dabar padėkite savo peniui! Yra tam tikrų produktų, kurie padės padidinti spermos kiekį be šalutinio poveikio.

Kas yra vaisingumo analizė?

Spermos ir vaisingumo analizė – tai spermos kiekio ir kokybės, esančio vyro paimtame spermos mėginyje, matavimo ir įvertinimo procesas, siekiant įvertinti vyrų vaisingumą.

Ši analizė dažniausiai atliekama siekiant išsiaiškinti, ar vyras yra vaisingas ir gali tapti tėvu. Remiantis statistika, daugiau nei 30% porų, turinčių problemų su reprodukcine funkcija, yra susijusios su vyro spermos kokybe arba spermos sąskaitomis. Spermos analizė taip pat yra plačiai naudojamas metodas tokių operacijų, kaip vazektomija ir reversinė vazektomija, efektyvumui patikrinti.

Tai yra testai, kurie dažniausiai atliekami atliekant spermos analizę:

  1. Spermos kiekis
  2. Skystėjimo laikas (Šis testas skirtas ištirti, kiek laiko reikia spermai suskystėti. Po ejakuliacijos ji yra kaip tirštas gelis, o praėjus maždaug 20 minučių vėl tampa skystas.)
  3. Spermatozoidų judrumas (Tai įprastu būdu į priekį judančių spermatozoidų kiekio matavimo procesas. Šio proceso metu taip pat galima apskaičiuoti spermatozoidų skaičių ir tai vadinama judrumo tankiu.)
  4. Spermos morfologija (toks tyrimas atliekamas norint nustatyti, koks spermos kiekis yra tinkamos formos.)
  5. pH lygiai (jie padeda nustatyti, kiek rūgštus ar šarminis yra spermatozoidas.)
  6. Baltųjų kraujo kūnelių skaičius
  7. Fruktozės lygis

Yra 2 paprasti ir visiškai įprasti metodai, kuriuos galite taikyti kasdieniame gyvenime, kad padidintumėte spermos kiekį, pagerintumėte sėklinių ląstelių skaičių ir padidintumėte potenciją. Visų pirma, turėtumėte būti tikri, kad jūsų kūnas yra pakankamai hidratuotas.

Kūnas, kuris negauna pakankamai skysčių, negali tinkamai funkcionuoti ir dėl to sumažėja spermatozoidų kiekis. Kuo daugiau būsite hidratuotas, tuo mažiau spermos gaminsite. Dehidratacija gali būti priežastis, dėl kurios sumažėja vyro spermos kiekis. Atminkite, kad jums padės 8 stiklinės vandens. Tai yra norma, kurios pakaks, kad jūsų kūnas pagamintų normalų spermos kiekį.

Yra natūralių tablečių, kurios gali būti puiki pagalba ir priedas gerinant spermos kokybę ir didinant spermos kiekį. Taip yra dėl to, kad juose yra ne tik mineralų ir žolelių, bet ir tokių aminorūgščių kaip L-karnitinas, L-argininas ir L-glizinas, kurios yra labai svarbios Jūsų sveikatai ir ypač spermai.

Tačiau jų poveikis neapsiriboja tik spermatozoidų skaičiaus gerinimu. Jie taip pat padeda išlaikyti stipresnę ir ilgiau trunkančią erekciją, nes gerina kraujotaką varpos audiniuose.

 

Viduris -gyvenimo krizė ir vaisingumas

Vyrai pastebi, kad jų buvęs jaunatviškas polėkis ir aistringas vyriškumas pamažu mažėja, kai jiems sukanka 40 metų ir daugiau. Tai yra tada, kai vyrai patiria plaukų slinkimą, kaulų retėjimą, nemigą ar kitas miego problemas, atminties ir skaičiavimo problemas.

Jie dažnai jaučiasi niūrūs, pavargę ir mažiau motyvuoti. Arba kartais tai lydi prakaitavimas ir paraudimas, raumenų masės ir jėgos praradimas, skausmai, padidėjęs riebalų kiekis, sumažėjęs lytinis aktyvumas arba erekcijos sutrikimas ir depresija.

Dauguma vyrų, sulaukusių vidutinio amžiaus, iš esmės patirs vieną ar visus šiuos dalykus įvairiais laipsniais.

Kadangi testosteronas yra hormonas, padedantis palaikyti lytinį potraukį, didinti spermatozoidų kiekį, gaktos ir kūno plaukus, raumenis ir kaulus, andropauzė pamažu atsiranda žmogui senstant.

Tačiau galite nuspręsti kovoti su ja ir palengvinti ar net išvengti andropauzės sukeltų simptomų. Turėtumėte turėti strategiją, apimančią gyvenimo būdo metodus, tokius kaip optimali mityba, reguliarūs pratimai, streso valdymas, taip pat galite pabandyti mesti rūkyti.

Nuostabios spermos tūrio piliulės kaip niekas kitas pagerina seksualinę veiklą. Tabletės ne tik garantuoja erekciją tada, kai jos reikia, bet ir padeda padidinti spermos kiekį. O geresnis pasirodymas lovoje yra daugelio gerų dalykų santykiuose pirmtakas, pavyzdžiui, mylintis partneris ir malonus pasitenkinimo namuose jausmas. Daugiau apie šias tabletes skaitykite mūsų straipsnyje apie spermos kiekio didinimą.

Padidėjęs spermatozoidų kiekis geresniam vyrų vaisingumui

Viena didžiausių žmogaus egzistencijos dovanų yra gyvybė. Šie žodžiai jau nuvalkioti, bet vis tiek išlieka teisingi. Įsivaizduokite, kaip vienas mažas objektas, kuris yra beveik nematomas, gali sukurti gyvenimą. Tai tarsi stebuklinga galia, suteikta kiekvienam žmogui. Tai galia, susijusi su atsakomybe. Kiekvieną dieną visame pasaulyje miršta žmonės ir gimdo moterys. Didėja žuvusiųjų skaičius, didėja ir gyventojų skaičius.

Sakoma, kad žmonės yra sukurti kaip Žemės gynėjai. Tačiau kyla klausimas, kas bus žmonių gynėjai? Atsakymas yra aiškus ir paprastas, patys. Žmonės yra aukščiausi tarp kūrinių. Taigi, nėra kito būdo sunaikinti žmonių kartą, išskyrus juos pačius. Svarbu žinoti, kaip apsaugoti save.

Vyrai neturėtų jaudintis, jei jie turi vyrų vaisingumo problemų. Sužinoję, kad yra nevaisingi, jie neturi išsiugdyti minties būti nenaudingiems ir suglebusiems. Nevaisingumas nereiškia žemesnio vyriškumo. Tai sveikatos problema, su kuria kiekvienas vyras turi susidurti iš visų jėgų. Norėdamas sužinoti šios keblios padėties prigimtį, vyras turi visiškai suprasti veiksnius, lemiančius minėtą vyro sveikatos būklę.

Ejakuliacijos metu susidaro normalus spermos tūris nuo 2 iki 5 miligramų. Ejakuliacija turi pagaminti mažiausiai 40 milijonų spermatozoidų, o 75% viso spermatozoidų skaičiaus yra gyvi. Tai reiškia, kad likę 25%, kurie yra mirę, yra laikomi normaliais. Todėl, kad vyras galėtų susilaukti kūdikio, iš viso turi pagaminti 40 milijonų spermatozoidų. Todėl mažas spermatozoidų skaičius sukelia vyrų vaisingumo problemas. Taigi, jei jums reikia padidinti vyrų vaisingumą, pirmiausia turėtumėte pagalvoti apie padidinti spermatozoidų kiekį .

2 galimybės pagerinti spermos kokybę 

Jei norite pagerinti spermos kokybę, ejakuliacijos jėgą ir padidinti spermos gamybą, galite išbandyti 2 paprastus ir natūralius būdus. Kad ir kaip banaliai tai skambėtų, bet pirmas dalykas, kurio niekada neturėtumėte pamiršti, yra gerti pakankamai gėlo vandens, nes jis yra būtinas tinkamam viso kūno funkcionavimui. Jei patiriate dehidrataciją, jūsų kūno funkcijos nėra tinkamos, o spermatozoidų skaičius taip pat turės neigiamos įtakos. Didesnis hidratacijos lygis reiškia daugiau spermatozoidų, o maža hidratacija neleis jums turėti didesnio spermos kiekio. Jei nenorite nuo to kentėti, kasdien išgerkite apie aštuonias stiklines skysčio. Jo dėka galėsite pagaminti reikiamą kiekį spermos.

Jei vartosite natūralias tabletes spermos kiekiui didinti, galėsite prisidėti prie spermos kokybės gerinimo. Tabletėse yra daug naudingų žolelių ir mineralų, kartu su aminorūgščių deriniu (L-argininas, L-karnitinas, L-glizinas), kurie yra svarbūs puikiam rezultatui ir geram spermatozoidų skaičiui. Be to, jie gerina kraujotaką, taip pagerindami erekciją, todėl jums garantuojama dviguba nauda.

Vyrų nevaisingumas: gydymo galimybės

Jums gali kilti klausimas, ar galima gydyti vyrų nevaisingumą. Žinoma, gali būti. Tiesą sakant, daugiau nei 50 procentų vyrų nevaisingumo atvejų gali būti ištaisyti. Vertinant nevaisingumą, labai svarbu vertinti ir gydyti porą kaip vienetą ir lygiagrečiai tęsti tyrimą, kol problema bus atskleista. Įrodyta, kad kuo ilgiau pora išlieka nevaisinga, tuo mažesnė jų tikimybė veiksmingai išgydyti. Daugelis porų patiria didelį nerimą ir nerimą po kelių mėnesių, kai nepavyko pastoti.

Gydymas tradiciniais metodais gali padėti porai pastoti per įprastus lytinius santykius. Yra vaistų, antibiotikų ir hormonų, kuriuos vyras gali vartoti, kad padėtų gaminti spermą, atsikratytų infekcijų ar padėtų sutrikdyti hormonų pusiausvyrą. Taip pat galite pabandyti dėvėti laisvus drabužius, pvz., boksininkus, arba vengti karštų vonių, saunų ir ilgo karšto dušo.

Galimi ir kiti gydymo būdai, nors jie gali būti invaziniai arba per brangūs. Tai apima apvaisinimą mėgintuvėlyje, dirbtinį apvaisinimą ir spermos donoro naudojimą. In vitro apvaisinimas apima poros spermos ir kiaušinėlio apvaisinimą laboratorijoje ir apvaisinto kiaušinėlio patalpinimą į patelės gimdą. Kita vertus, dirbtinis apvaisinimas apima spermatozoidų surinkimą ir rankinį įdėjimą į kiaušintakius arba moters gimdą, kad būtų lengviau pastojimas. Vietoj to, donoro sperma gali būti įgyta, jei sperma visiškai negaminama arba yra kitų funkcinių problemų su vyro sperma.

Jei nenorite kreiptis į trečiųjų šalių spermos donorus, pažiūrėkite į papildus, kurie padeda padidinti spermos kiekį. Jie žymiai padidina pastojimo tikimybę, nes padidina spermatozoidų kiekį, pagerina erekciją ir efektyvumą.

Vaisingumo tabletės

Vyrų vaisingumą galima užtikrinti įvairiais būdais. Priklausomai nuo kiekvieno atvejo, dažniausiai skiriami gydymo ir prevenciniai metodai. Aktyvaus gyvenimo būdo ir vaisingumo tablečių (vyrų vaisingumą didinančių tablečių) arba vien tik varpą didinančių tablečių derinys priklauso nuo kiekvienu atskiru atveju. Tiek psichologinei, tiek fiziologinei būklei reikia skirti pakankamai dėmesio, kad sumažėtų erekcijos disfunkcijos tikimybė, o svarbiausia – visada išlikti puikios formos ir formos.

Gera sveikatos būklė šiais laikais kelia vis didesnį susirūpinimą suaugusiems vyrams. Vis labiau populiarėja parduodami produktai, tokie kaip vaisingumo tabletės, tokios paslaugos kaip treniruotės su svoriais, veikla nuo sporto iki laisvalaikio ir gyvenimo būdo valdymas. Išlikti tinkamam ir išlaikyti savo seksualinę viršenybę yra ne tik mada, bet ir nuolat tobulėjanti kultūra. Šampūnai nuo nuplikimo, kūno senėjimą stabdantys produktai ir vaisingumo tabletės dabar yra tokie pat įprasti kaip ir skutimosi kremai visiems vyrams.

Vyrams sveika seksualinės sveikatos būklė yra tokia pat ar net svarbesnė kaip jų karjera ir profesija. Sveikas seksualinis gyvenimas suteikia vyrams didžiulį pasididžiavimą ir pasitikėjimą, patvirtinantį jų vertingą egzistavimą visuomenėje. Neturėti geros erekcijos yra puikus košmaras, kurį vyrai padarys viską, kad išvengtų. Nesugebėjimas patenkinti savo ir partnerio seksualinių poreikių yra didelė grėsmė ir įžeidimas. Labai stengiamasi to išvengti, ir dabar yra įvairių priemonių su ja kovoti; nuo mediciniškai prižiūrimo gydymo iki vaisingumo tablečių.

Vaisingumo tabletės – ypač tos, kurios didina spermatozoidų kiekį – skatina didesnį seksualinį aktyvumą ir sunkesnę erekciją. Jie gaminami iš organinių medžiagų, dažniausiai augalinių komponentų, kurie padeda organizmui, ypač jo reprodukcinėms funkcijoms, būti gerai ir aktyviam. Šios tabletės pagerina bendrą reprodukcinės sistemos funkcionavimą, kuris yra vyro pasitikėjimo ir tvirto lytinio akto pagrindas. Tai puikus būdas pasiekti ilgesnius ir intensyvesnius orgazmus bei padidinti spermatozoidų kiekį!!

Vaisingumą didinantys ingredientai

Dabar laikas grįžti prie ingredientų, kurių turėtumėte ieškoti, kai norite padidinti vaisingumą. Tikėkite ar ne, daugelis žmonių net neįsivaizduoja, kad gali pagerinti savo orgazmą. Savo orgazmus jie traktuoja kaip gamtos duotus dalykus. Tai netiesa. Yra produktų, kurių pagrindinis tikslas yra padėti mums pasiekti greitą erekciją ir ilgesnį orgazmą didinant spermatozoidų kiekį ir vaisingumą. Ir visa tai galima pagaminti iš natūralių ingredientų.

Klientai visada suinteresuoti gauti geriausią vertę už savo pinigus. Jie nenori pirkti produktų, kurie neveikia arba gali būti pavojingi jų sveikatai. Pripažįstame šį poreikį ir stengiamės pasiūlyti geriausią įmanomą ingredientų derinį bei nuolat ieškoti naujų natūralių jūsų problemų sprendimo būdų.

Spermatozoidų gamybai skirti ingredientai

Pirmoji rekomenduojamų ingredientų grupė sudaryta iš tų, kurie veikia visą sistemą. Štai keletas galimų ingredientų šiame sąraše:

  1. Maca Legendinis Pietų Amerikos augalas, kuris, kaip įrodyta, skatina libido, potenciją ir energiją.
  2. Cinkas – Cinkas yra mineralas, atsakingas už reprodukcinių organų vystymąsi ir tinkamą funkcionavimą bei normalią prostatos liaukos veiklą.
  3. Gudobelė – sudėtyje yra galingų antioksidantų ir natūralių bioflavonoidų, kurie palaiko visos širdies ir kraujagyslių sistemos sveikatą. Ši žolė iš tikrųjų gali padėti reguliuoti aukštą ir žemą kraujospūdį, be to, lėtai skaido cholesterolio ir riebalų sankaupas organizme.
  4. Avena sativa ekstraktas – Avena sativa yra botaninis ekstraktas, kuris tradiciškai buvo naudojamas jėgoms, protui, dvasiai ir kūnui didinti. Prieš 200 metų Vokietijos farmakopėjoje buvo rasta nuorodų į stimuliuojantį avena sativa – bendras pavadinimas laukinių avižų šiaudų – poveikį. Šiuolaikiniai Žmogaus seksualumo pažangių studijų instituto tyrimai parodė, kad avena sativa padeda seksualiniam susijaudinimui.
  5. Ling Zhi yra Azijos augalas, žinomas dėl savo antialerginio, priešuždegiminio, antibakterinio ir antioksidacinio poveikio. Tai taip pat padidina gyvybingumo ir energijos pojūtį. Tą patį galima pasakyti apie Tian Men Dong, kuris padeda stabilizuoti kūno svorį ir skatina sveiką miegą.
  6. Fucus Vesiculosus subalansuoja skydliaukės funkcijas ir padidina energijos lygį.

Be to, yra ingredientų, kurie padidina testosterono kiekį.

Ingredientai testosterono gamybai

Antroji sudedamųjų dalių grupė yra pagaminta iš natūralių medžiagų, kurios skatina testosterono gamybą organizme. kad padidėtų spermos kiekis kiekvieno sekso metu.

  1. Pagrindinis iš šių ingredientų yra cinko oksidas. Cinkas garsėja tuo, kad vaidina lemiamą vaidmenį spermos kokybei ir judrumui. Tarp mažiau žinomų, bet ne mažiau svarbių funkcijų yra testosterono metabolizmas ir vaisingumo bei seksualinės energijos palaikymas. Įrodyta, kad jis padidina spermatozoidų skaičių ir jų judrumą 80–200 %, nes padeda testosterono sintezei.
  2. Švediška gėlė – žiedadulkės, kaip augalų karalystės vyriškoji ląstelė, turi pelnytą reputaciją dėl papildomo gyvybingumo, veržlumo ir vyriškumo. Jame yra visi biologiniai veiksniai, kurie yra lytinių hormonų pirmtakai, ir mikroelementai, būtini sveikai reprodukcinei sistemai.
  3. Kitas testosterono stiprintuvas yra Dong Chong Xia Cao – Azijos augalas, kurio žievė taip pat naudojama širdžiai ir kepenims apsaugoti nuo tam tikrų toksinų.
  4. Trečiąją grupę sudaro ingredientai, kurie padeda pasiekti kietą erekciją atveriant kraujagysles ir supaprastinant kraujo tekėjimą per kūną, ypač gaktos srityje. Kadangi erekcija yra tiesiog kraujo tekėjimas į varpą, galite lengvai suprasti, kodėl kraujotaka yra nepaprastai svarbi bet kokiai erekcijai. Taip pat matote, kad norint pasiekti didelę erekciją, reikia geresnės kraujotakos ir sveikos širdies ir kraujagyslių sistemos.
  5. Drilizen ir Hong Hua Fen atvers arterijas ir paskatins kraujotaką, o kartu apsaugo kraujagysles ir širdį 4', 5, 7- Trihidroksiflavonas ir San Guo Mu.
  6. Muira puama – ši Brazilijos žolė Muira puama, dar vadinama murapuama, dažniausiai žinoma dėl savo veiksmingos pagalbos esant erekcijos sutrikimams ir libido didinimui bei kaip afrodiziakas, tačiau taip pat yra puikus tonikas didėjanti bendra savijauta ir protinis nuovargis.
  7. Pušies žievės ekstraktas – pušų žievės ekstraktas gali padidinti organizmo azoto oksido, cheminės medžiagos, dalyvaujančios vyrų seksualinėje reakcijoje, gamybą. Jis taip pat gali būti naudingas gydant erekcijos sutrikimus.

Išsamūs tyrimai atvedė mus prie šių ingredientų, o daugybė bandymų valandų leido mums nustatyti tinkamą mišinį geriausiems rezultatams pasiekti. Ilgesnė ir sunkesnė erekcija sukels didelę šypseną jūsų partnerio veide, o jūs galite padidinti vaisingumą ir mėgautis seksu labiau nei bet kada anksčiau. Nėra jokios rizikos, nei finansinės, nei sveikatos požiūriu. Kaip matote iš anksčiau pateikto sąrašo, visi ingredientai yra visiškai saugūs.

Padidinkite vyrų vaisingumą ir stiprumą

Atvejai, kai moterys nenori gyventi su vyru, kuris negali sau leisti seksualinio malonumo, dažnai nutinka mūsų gyvenime. Saugumo neužtenka; taip pat norime, kad mūsų partneris mus prilygtų seksualiai. Moterys labiau linkusios likti su vyrais, kurie gali priversti jas užsidegti troškimu ir sužadinti jų vaizduotę. Ir vienas iš pagrindinių vyrų potraukio moteriai aspektų yra jųVyriška potencijair vyriški sugebėjimai.

Štai kodėl daugelis vyrų neieško maisto papildų ar vitaminų komplekso, kurie padėtų padidinti vyrišką potenciją. Tačiau spermos kiekiui padidinti galite naudoti ne tik maisto papildus. Yra ir kitų būdų bei priemonių. Pirmiausia apsvarstykite multivitaminus, kurie aprūpins jūsų organizmą papildomomis jums būtinomis maistinėmis medžiagomis, ypač jei sunkiai dirbate ar gyvenate alinantį gyvenimo būdą.

Kiekvieną dieną turėtumėte gerti daug švaraus vandens. Fizinės treniruotės taip pat gali padėti, jei jos yra reguliarios. Labai atidžiai apsvarstykite savo mitybą. Stenkitės sumažinti mėsainių ir kitų greito maisto produktų kiekį, bet didinkite šviežių ir natūralių produktų kiekį. Pabandykite reguliuoti savo rūkymo įprotį, kuris blogai pasako apie spermatozoidų skaičių, spermos kiekį ir libido apskritai. Tą patį galima pasakyti ir apie alkoholį. Gerkite įprastomis proporcijomis. Labai svarbu pakankamai pailsėti ir atsipalaiduoti. Miegokite tiek, kiek jums reikia. O reguliarus seksas yra privalomas komponentas. Mėgaukitės geru seksu, o hormonų lygis padės jums būti geros formos.

Tarp įvairių turimų priemonių, stiprinančių vyrų potenciją, įrodyta, kad natūralūs papildai yra veiksmingi. Galite pasirinkti bet kokį būdą. Tačiau vienaip ar kitaip, prieš priimdami sprendimą, turėtumėte pasitarti su gydytoju. Taigi, jei suprantate, kad turite padidinti savo vyrišką potenciją, tiesiog turėkite drąsos žengti pirmąjį žingsnį ir pasirinkti jums tinkamiausią metodą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žemas moterų libido: Moterų seksualinių sutrikimų supratimas ir įveikimas

Per daugelį metų vyrai gavo daug galimybių išspręsti intymumo problemas. Sumažėjęs lytinis potraukis gali būti problemos, su kuria jie gali susidurti, pavyzdys. Moterys dažnai kenčia nuo lygiai tų pačių problemų, tačiau šie atvejai nėra atvirai aptariami ir atrodo, kad jų nėra. Taip nėra. Jie egzistuoja, nepaisant to, kad apie juos nekalbama. Moterys taip pat linkusios susirgti seksualine disfunkcija, tai vadinama moterų seksualine disfunkcija . Buvo atlikta daugybė apklausų ir tyrimų, kurių dauguma priėjo prie išvados, kad moterų seksualinė disfunkcija, moterų libido problemos , o besitęsiantis nepasitenkinimas laipsniškai griauna visą seksualinį gyvenimą ir tai sukelia rimtų kliūčių vyro ir moters santykiams. Tai netgi gali sukelti santykių pabaigą. Taigi neigiamos pasekmės gali būti labai rimtos ir niokojančios. Išsiaiškinę moterų seksualinės disfunkcijos priežastis, jie visi sutiko, kad šis atvejis reikalauja neatidėliotino dėmesio ir turi būti vertinamas ypač atsargiai. Tiek daug

Išsamus krūtų didinimo vadovas: natūralūs vaistai ar chirurgija?

Krūtų didinimas Šimtai tūkstančių moterų visame pasaulyje nori turėti didesnes krūtis. Nepaisant to, dauguma šių moterų niekada nesiims jokios krūtų didinimo formos. Nors jos norėtų turėti didesnes krūtis, šios moterys nenori pakęsti krūtų didinimo operacijų pavojaus ar pažeminimo – ir kas galėtų jas kaltinti? Atvirai kalbant, dauguma krūtų didinimo operacijų duoda ne tokius tobulus rezultatus. Netgi moterys, kurios pasirenka kuklų B ar C puodelio patobulinimą, gali baigtis nenatūraliais ar nelygiais implantais. Jei manote, kad moterims, turinčioms implantus, vėžys padaugėja 21 proc., atrodo, kad operacija nėra verta. Dauguma protingų moterų mieliau gyvens su nuviliančia A taure, nei išleis tūkstančius dolerių keldamos pavojų savo sveikatai dėl didesnių krūtų. Geros naujienos yra tai, kad yra visiškai natūralių žolelių alternatyva. Tyrimai rodo, kad moterys, vartojančios krūtis didinančias tabletes , patiria daug teigiamų poveikių, kuriuos galėtų patirti antplūdžio estrogenų. Rezultat