Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Moterų libido paslapčių atskleidimas: išsamus moterų seksualinės sveikatos vadovas

Daugelis moterų patiria problemų seksualiniame gyvenime ir ieško sprendimų. Problema ta, kad nesunkiai galite rasti vyrišką stiprintuvą: nuo gerai žinomos Viagros iki visų tų žolelių tablečių ir kremų. Nors šios parinktys padidina moterų lytinį potraukį, jos yra sukurtos ir sukurtos vyrams ir gali sukelti šalutinį poveikį.

Moterų libido istorija

Dažnai problemos, susijusios su lytiniais santykiais, įbaugina vyrus, nes jie nežino, kaip su jomis susidoroti ir kaip išspręsti situaciją. Įvairios farmacijos įmonės akivaizdžiai gauna naudos iš šios idėjos, siūlydamos vyrų stiprinimo tabletes vyrams, susirūpinusiems savo seksualiniais santykiais. Tačiau nusiskundimų menku lytiniu potraukiu galima pastebėti ir moterims, ypač joms per 40 metų. Šią situaciją daugeliu atvejų išreiškia greitas susidomėjimo ir (arba) energijos praradimas, kol moterys kada nors pasiekia orgazmą. Ši problema vargina moteris ir perauga į santykių harmonijai grėsmingą veiksnį.

Labai dažnai standartinės moters egzistavimas yra kupinas daug problemų, kurių priežastis gali būti socialinė realybė, emociniai išgyvenimai ir fizinė sveikata. Moterys turi gana daug emocinių ir socialinių problemų su savo šeima dėl pareigų. Moterims tenka daug užduočių buityje, jos rūpinasi vaikais, šeimos turtais. Ir tuo pat metu moterys labai sunkiai dirba. Jie turi kovoti lygiai su vyrais. O naktimis jos pavargusios ir neturi noro šį laiką leisti su vyru, nori tik miegoti.

Žemas moterų libido gali būti emocinių ir socialinių problemų rezultatas. Fizinės kovos taip pat gali sukelti žemą moterų libido. Neabejotinai, moterys, kenčiančios fizinę sveikatos būklę, labiau nesiryžta mylėtis dėl silpnos organizmo reakcijos. Įprasčiausias silpnų natūralių reakcijų poveikis moterų seksualiniams santykiams yra retkarčiais patiriamas ir silpnas orgazmas. Nors moterys gali patirti daugiau orgazmų nei vyrai, jos praranda orgazmo gebėjimą dažniau nei vyrai.

Makšties sausumas ir moterų lytinis potraukis

Makšties išsausėjimas, kuris nutraukia susidomėjimą seksualinius santykius ir sukelia moterų lytinio potraukio problemas, atsiranda dėl hormoninių pokyčių trūkumo ir žemo testosterono lygio; jei pakanka organizmo hormonų ir testosterono, moterys gali teptis be papildomos pagalbos sekso metu. Silpnos natūralios reakcijos taip pat gali reikšti silpną orgazmą ar net nesugebėjimą patirti orgazmo. Nepaisant to, kad moterys pasiekia daugiau orgazmų nei vyrai, moterys, o ne vyrai, greitai praranda šiuos seksualinius dalykus.

Moterų stiprinimo tabletės padeda moterims, kenčiančioms nuo makšties sausumo, nevaisingumo ir kitų susijusių problemų, kurios sukelia santykių su partneriais problemų. Šiaip ar taip, abejonės ir spaudimas pastojant gali sužlugdyti poros viltį pastoti ir dėl to sukelti didelį įtampą tarp partnerių. Nevaisingumą taip pat gali lemti mažo seksualinio potraukio atvejai, kurie savo ruožtu atsiranda dėl skausmingų moterų išgyvenimų, dėl kurių jų kūno seksualiniai impulsai dažnai automatiškai užsidaro.

Anorgazmija

Ar turite problemų dėl orgazmo? Atrodo, kad esate labai susijaudinęs, bet tai nepadeda. Tokiu atveju tikriausiai kenčiate nuo anorgazmijos , to nežinodamas.

Tyrimai, susiję su sveikatos problemomis, buvo skirti vyrų sunkumams. Vyrui pateikiamos alternatyvos, kai tenka gydyti erekcijos sutrikimus, atsižvelgiant į atvejus, kai operacija gali būti išeitis, bet ne vienintelė išeitis iš situacijos ir kai gali padėti tabletės, papildai. Atėjo laikas atidžiai pažvelgti į jūsų problemas.

Jei esate tas, kuris ilgą laiką negauna pasitenkinimo iš sekso ir atrodė, kad niekam tai nerūpėjo, tuomet turėtumėte žinoti siaubingos statistikos duomenis. Tu nesi vienas. Be to, iki 15% moterų negali pasiekti orgazmo be specialios pagalbos, o pusė moterų dažnai patiria tokias kliūtis. Kai apie 65% moterų nėra patenkintos intymumu, tai tampa rimta problema.

Neseniai moterų seksualinės sveikatos specialistai tiksliau apibrėžėanorgazmijossąvoką.

Anorgazmijos priežastys

Nepaisant pranešimo apie padidėjusį seksualinį susijaudinimą / susijaudinimą, orgazmo nėra, orgazmo pojūčių galia pastebimai sumažėja, moters lytinis potraukis sumažėjęs ar akivaizdus orgazmo uždelsimas dėl bet kokio tipo stimuliacijos.

Kadangi anorgazmija gali pasireikšti tiek vyrams, tiek moterims, tačiau dažniau ja kenčia moterys. Vyrų anorgazmija nebuvo daug tirta. Anorgazmija gali būti dviejų tipų: pirminė anorgazmija, kai orgazmas niekada nebuvo patirtas, ir antrasis tipas yra antrinė anorgazmija, jei asmuo patyrė orgazmą anksčiau, bet dėl ​​kokių nors priežasčių jų nebepasirodo ir net jei jis patiria orgazmą, jis pasiekiamas masturbuojantis, o ne natūraliai sekso metu. Gydymas parenkamas atsižvelgiant į atvejo detales ir atsižvelgiant į asmenį, kenčiantį nuo anorgazmijos poroje: vyro ar moters.

Radę problemos priežastį, ją iš dalies išsprendėte. Kažkas išprovokuoja jūsų kūno problemą, todėl turėtumėte pabandyti gydyti disfunkciją, kad sužinotumėte jo priežastį. Pirmiausia verta pasikonsultuoti su gydytoju, kad įsitikintumėte, jog neserga kokia nors liga, vien tam, kad nuo pat pradžių atmestumėte tokią galimybę. Tokia priežastis gali būti abiejų anorgazmijos formų atveju. Kai pašalinsite tokias priežastis, laikas diagnozuoti ir gydyti. Lygiai taip pat, jei problemos šaknys yra psichologinės, pavyzdžiui, asmuo buvo skriaudžiamas, specialistas gali paskirti konsultaciją.

Anorgazmija: gydymo galimybės

Kai žmogus patiria spaudimą ir negali atsipalaiduoti su partneriu, mintys yra toli ir nesusikoncentruoja į seksą, tada taip dažnai nutinka. Reikia pailsėti, sveikai maitintis, mankštintis, gauti artimų žmonių pagalbos. Iš tikrųjų anorgazmijos gydymas nėra sunkus, tačiau tinkamas gyvenimo būdas yra svarbus seksualiai sveikam.

Reguliariai orgazmus patiria 30% moterų. Daugeliui moterų reikia stimuliuoti klitorį, ypač rankiniu būdu arba žodžiu. Tikriausiai nesate toks įžvalgus, kaip anksčiau. Tokie dalykai vyksta seksualiniame gyvenime. Įsivaizduokite seksualiai patrauklius dalykus ir aptarkite šiuos dalykus su savo partneriu, išbandykite naujus dalykus. Patartina sekso terapeuto pagalba, kuri padeda sugrąžinti romantiką į Jūsų gyvenimą ir mėgautis tuo pačiu malonumu su atnaujinta jėga!

Moterų libido stiprinimo tabletės suaktyvina kraujotaką. Kraujas veržiasi į lytinius organus ir tai padeda sukurti natūralų lubrikantą, kai išsausėja makštis. Svarbiausia anorgazmijos problemose yra tai, kad jie stabilizuoja hormonų lygį ir papildo pojūčius, taip padedant pasiekti orgazmą. Jie yra nekenksmingi ir veiksmingi vartojant kartu su kitais vaistais, kuriuos tikriausiai turite vartoti kartu.

Kaip pagerinti moterų lytinį potraukį?

Iš esmės lytinį potraukį gerinantys sprendimai apima 2 pagrindines moterų funkcijas: pagerinti jų intymų gyvenimą ir padėti išlaikyti patenkintus santykius su artimaisiais. . Moterų stiprinimo tabletės didina moterų potraukį lytiniams santykiams ir padeda susidoroti su dažnomis intymiomis problemomis. Emocinės, fizinės ir socialinės problemos neigiamai veikia seksualinį gyvenimą. Užuot mėgaudamosi seksu su savo partneriais, moterys didžiąją dalį vakarų skiria miegui ir poilsiui. Tai reiškia, kad jie visiškai praranda norą ir energiją seksui.

Be to, lytinį potraukį pakeliantys sprendimai padeda pradžiuginti moteris, kurios patiria nevaisingumo problemų, kurios turi įtakos jų intymiems santykiams. Tiesą sakant, susirūpinimas ir stresas dėl vaiko pastojimo gali turėti įtakos partnerių siekiui pastoti ir taip sukelti daugiau emocinio streso tarp vyrų ir moterų.

Mažas seksualinis apetitas, atsirandantis dėl tam tikros trauminės praeities patirties, kuri sustabdė moterų kūno seksualinius impulsus, taip pat gali sukelti nevaisingumo problemų.

Fizinės kovos yra dar viena žemo libido priežastis, be emocinių ir socialinių problemų. Tos moterys, kurios turi problemų su savo sveikata, turi mažiau seksualinių potraukių nei sveikos moterys. Taip yra todėl, kad jų organizmo reakcija tampa silpna. Viena iš žemo moterų lytinio potraukio priežasčių yra makšties sausumas. Kai moterys nuo to kenčia, jos nesidomi seksu. Taip atsitinka dėl hormoninių pokyčių organizme ir žemo testosterono lygio. Kai hormonų lygis yra subalansuotas, bet problema vis dar egzistuoja, pora gali griebtis lubrikacijos lytinių santykių metu, kad išspręstų šią problemą.

Silpna kūno reakcija reiškia silpną orgazmą arba orgazmo nebuvimą. Nors moterys gali patirti kelis intensyvius orgazmus, jos praranda šį gebėjimą daug greičiau nei vyrai.

Kadangi dauguma moterį gerinančių tablečių laikomos 100 % nekenksmingomis, moterys neprivalo nerimauti dėl bet kokių žalingų pasekmių ar šalutinio poveikio vartojant tokias tabletes. Šiuos papildus net nereikia skirti medicinos specialisto.

Jei moters tikslas yra pastoti, nėra jokios garantijos, kad ji tai pasieks vartodama moterų stiprinimo tabletes. Jie prisideda prie šio proceso didindami ištvermę ir seksualinę veiklą. Yra galimybė pagerinti tiek vyrų, tiek moterų seksualinį gyvenimą, o jei kalbame apie moteris, tai reiškia moteriškas stiprinimo tabletes.

Moterį gerinančios tabletės

Moterų gerinimo tabletės gali padėti moterims pagerinti seksualinį gyvenimą ir išspręsti su reprodukcinėmis sistemomis susijusias problemas. Moterys gali pradėti jausti lytinį potraukį ir labiau domėtis seksualiniu gyvenimu, o tai apskritai pagerina poros santykius. Moteriškų tablečių sudedamosios dalys yra damianos lapai, saldymedžio šaknis, aviečių lapų ekstraktas, juodojo šeivamedžio šaknis, valerijono šaknis ir imbiero šaknis.

  •  Aviečių lapų ekstraktas yra tonikas moterims ir vadinamoji vaistažolė nėštumo metu. Tai pagerina galimybę pagimdyti vaiką.
  • Saldymedžio šaknis sustiprina moterų antinksčius ir gerina hormonines funkcijas. Damianos lapas – tai garsus afrodiziakas.
  • Valerijono, imbiero ir juodojo šeivamedžio šaknys taip pat yra moteriškos lyties stiprinimo tablečių sudedamosios dalys. Jie mažina stresą ir įtampą, skatina lytinį potraukį ir pagerina hormonų lygį.

Su vienu iš šių produktų seksualinius stimuliatorius vartojančių moterų organizme buvo pastebėta nemažai esminių pokyčių, pvz. : daug mažesnis diskomfortas menstruacijų metu, labiau atpalaiduojantis miegas, stipresnis lytinių organų susitraukimas ir didesnė krūtinė.

Tepalas geresnei moteriškai seksui

Bendravimas su partneriu yra svarbiausias geresnio sekso elementas. Tai paprastas faktas, bet kartu ir pats problemiškiausias dalykas bandant būti arti savo partnerio. Daugelis žmonių tiesiog tyli ir slepia savo nepasitenkinimą, o kai kuriais kraštutiniais atvejais imituoja seksualinį pasitenkinimą. Tačiau nesitikėkite, kad jūsų partneris atspės, kas jus tenkina be jokio jūsų ženklo. Ir jei niekada anksčiau nerodėte pasitenkinimo stokos, jūsų partneris niekada apie tai nežinos.

Jei vis dar trūksta drąsos visapusiškam pokalbiui, yra daug būdų parodyti savo partneriui, kas jums gali patikti sekso metu. Užsisakykite tai kažkaip dejuodami arba judindami kūną. Dar vienas būdas – pajudinti partnerio ranką ir parodyti jam, ką norėtumėte, kad jis darytų.

Labai svarbu būti pasirengusiems kompromisams, ypač dėl lytinių santykių dažnumo ir jų atlikimo būdų, kurie jus abu džiugina ir patenkina. Visada turėkite omenyje, kad kiekvienas iš jūsų nori, kad kitas būtų laimingas ir norėtų žinoti, kas jus daro patenkintus.

Greitų pokyčių nebus, nes seksui reikia laiko, kaip ir vaisingam pokalbiui. Tačiau jei pavyks tai pradėti, būkite pasiruošę atviresniam pokalbiui, kuris leis suprasti, kas naudinga jūsų partneriui.

Rekomenduojama rasti veiksmingų ir nekenksmingų natūralios kilmės moterų stiprinimo tablečių. Šie produktai turi teigiamą poveikį kraujo tekėjimui į lytinius organus ir skatina tinkamą makšties tepimą. , kuri leidžia atsikratyti sausumo.

Moterims skirti tepimo kremai

Yra daug įvairių moterišką patobulinimą skatinančių produktų, kurie padės sutepti makštį; tačiau jie nesuteikia ilgalaikių rezultatų ar sugriežtinančios naudos.

Naudodami moteriškus tepamuosius kremus neabejotinai pamatysite naudą, pavyzdžiui:

  • Momentinis makšties susitraukimo pojūtis – pajuskite naudą per kelias minutes
  • Pagerėjęs lytinis potraukis
  • Atkurkite makšties elastingumą
  • Palengvinkite makšties išsausėjimą – sustabdykite skausmą Lytiniai santykiai
  • Padidėjęs kraujo tekėjimas į makštį – libido padidėjimas
  • Padidėjęs jautrumas – daugiau mėgaukitės lytiniais santykiais
  • Sumažinkite makšties infekcijų, pvz., pienligės, riziką

Jei norite padidinti jautrumą stangrinant makšties sieneles ar palengvinti makšties išsausėjimą, tuomet naudokite moterišką sužadinimo ir tepimo kremą!

Vietinis moters kūno pagerinimas 

Kalbant apie vietinius moterims stiprinti skirtus produktus, jie paprastai tiekiami naudojant naujovišką transderminio įvedimo sistemą. Vaistų dozė per odą per tam tikrą laiką patenka į kraują. Dažniausiai odos pralaidumą gerinančios priemonės naudojamos kartu su botaniniais ekstraktais ir gydomosiomis maistinėmis medžiagomis. Tai labai pagerina moterų seksualinius jausmus.

Štai kodėl svarbu atsargiai rinktis moterims stiprinimo produktus, atkreipiant dėmesį į juose esančius augalinius ingredientus. Vertėtų pasikonsultuoti su gydytojais ar natūropatais ir teikti pirmenybę produktams, kurie pagerins seksualinius pojūčius ir išlaikys reprodukcinę funkciją. Visada naudinga rasti informacijos apie atliekamus tyrimus ir pasiskaityti apie mokslininkų išvadas, susijusias su norimu produktu.

Be to, jūs turite teisę pasirinkti geriausias moterų stiprinimo tabletes. Nesvarbu, ar esate moteris, įsigyjanti gerinimo tabletes sau, ar vyras, norintis įtikti savo partnerei, aukščiausios kokybės moterų stiprinimo tabletės turėtų būti jūsų pasirinkimas. Turėtumėte žinoti, kad ekologiški komponentai yra brangesni, tačiau jų turinčius produktus verta pirkti!

 

 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Žemas moterų libido: Moterų seksualinių sutrikimų supratimas ir įveikimas

Per daugelį metų vyrai gavo daug galimybių išspręsti intymumo problemas. Sumažėjęs lytinis potraukis gali būti problemos, su kuria jie gali susidurti, pavyzdys. Moterys dažnai kenčia nuo lygiai tų pačių problemų, tačiau šie atvejai nėra atvirai aptariami ir atrodo, kad jų nėra. Taip nėra. Jie egzistuoja, nepaisant to, kad apie juos nekalbama. Moterys taip pat linkusios susirgti seksualine disfunkcija, tai vadinama moterų seksualine disfunkcija . Buvo atlikta daugybė apklausų ir tyrimų, kurių dauguma priėjo prie išvados, kad moterų seksualinė disfunkcija, moterų libido problemos , o besitęsiantis nepasitenkinimas laipsniškai griauna visą seksualinį gyvenimą ir tai sukelia rimtų kliūčių vyro ir moters santykiams. Tai netgi gali sukelti santykių pabaigą. Taigi neigiamos pasekmės gali būti labai rimtos ir niokojančios. Išsiaiškinę moterų seksualinės disfunkcijos priežastis, jie visi sutiko, kad šis atvejis reikalauja neatidėliotino dėmesio ir turi būti vertinamas ypač atsargiai. Tiek daug

Išsamus krūtų didinimo vadovas: natūralūs vaistai ar chirurgija?

Krūtų didinimas Šimtai tūkstančių moterų visame pasaulyje nori turėti didesnes krūtis. Nepaisant to, dauguma šių moterų niekada nesiims jokios krūtų didinimo formos. Nors jos norėtų turėti didesnes krūtis, šios moterys nenori pakęsti krūtų didinimo operacijų pavojaus ar pažeminimo – ir kas galėtų jas kaltinti? Atvirai kalbant, dauguma krūtų didinimo operacijų duoda ne tokius tobulus rezultatus. Netgi moterys, kurios pasirenka kuklų B ar C puodelio patobulinimą, gali baigtis nenatūraliais ar nelygiais implantais. Jei manote, kad moterims, turinčioms implantus, vėžys padaugėja 21 proc., atrodo, kad operacija nėra verta. Dauguma protingų moterų mieliau gyvens su nuviliančia A taure, nei išleis tūkstančius dolerių keldamos pavojų savo sveikatai dėl didesnių krūtų. Geros naujienos yra tai, kad yra visiškai natūralių žolelių alternatyva. Tyrimai rodo, kad moterys, vartojančios krūtis didinančias tabletes , patiria daug teigiamų poveikių, kuriuos galėtų patirti antplūdžio estrogenų. Rezultat

Vyrų nevaisingumo supratimas: kaip skatinti vyrų reprodukcinę sveikatą?

Yra porų, kurios tiesiog negali pastoti po daugelio bandymų per vienerius metus. Kai nustatoma, kad problema yra su vyru, tai vadinama vyrų nevaisingumu. Remiantis statistika, vyrų nevaisingumas sudaro trečdalį praneštų nevaisingumo atvejų . Vyrui diagnozuojamas vyrų nevaisingumas , kai yra problemų dėl ejakuliacijos arba spermatozoidų skaičiaus. Ejakuliacija yra tada, kai orgazmo metu per varpą išsiskiria sperma. Kai vyras negali tinkamai išleisti spermos, kad moteris pastotų, jis gali patirti: erekcijos sutrikimų, priešlaikinės ejakuliacijos, retrogradinės ejakuliacijos (kai sperma išstumiama atgal į šlapimo pūslę) arba komplikacijų po operacijos ar spindulinės terapijos. Vyro sperma taip pat gali būti „nenormali“, kuri, kaip teigiama, yra netinkamai suformuota ir turi trumpą gyvenimo trukmę. Taigi spermatozoidai negalėjo tinkamai „plaukti“. Tai sukelia nenormalus sėklidžių vystymasis arba uždegimas ir kapšelio venų patinimas. Ši būklė šildo kapšelio vidų ir gali labai paveikti spe